Kinek sikerült néhány hónapon belül (max. Fél év) teherbe esni?
Első hónapban terhes lettem, de sajna a babát elvesztettem a 9. héten. :( Inkább vártam volna hónapokat... 6 hetes kontrollon minden rendben volt, a doki mondta, hogy lehet újra próbálkozni, azonnal terhes lettem, egészséges, gyönyörű kisfiam született. Kistesónak lányt szerettünk volna, így próbáltam "trükközni" a peteéréssel. Két sikertelen hónap után már mindegy volt, csak legyen már újra baba a pocimban, harmadik hónapban fogant a második kisfiam. Három tanulságot szűrtem le magamnak: baromi jól tettem, hogy fiatalon megfelelően védekeztem (igen termékeny vagyok a jelek szerint), iszonyatosan türelmetlen vagyok, ha teherbeesésről van szó (2 hónapnál többet nem tudtam várni) és csodálatos kisfiúkra van "kalibrálva" a szervezetem. :)
Mielőbbi egészséges kisbabát kívánok!
az első a 2. hónapban összejött, de a 8. héten itthagyott.
azután kerek egy évbe telt míg újra terhes lettem.
a 6 hónap még nem olyan sok idő, hogy kétségbe kelljen esni, bár teljesen megértem azokat, akik így éreznek, mert amikor másodszor próbáloztunk és eljutottunk a 3. 4. hónapig, akkor én is elkeseredtem, hogy miért nem sikerül, ha az első a 2. hónapban összejött. a 6. hónap után elkezdtem magánúton vizsgálatokra járni. kiderült, hogy minden rendben velünk. az orvos szerint a 2. hónapban összehozottal volt nagy szerencsénk. Mert az egy éven belül sikerülők inkább az átlag, és nem a gyorsan teherbeesők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!