Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek sikerült néhány hónapon...

Kinek sikerült néhány hónapon belül (max. Fél év) teherbe esni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát a párommal. Néhány hónapja próbálkozunk még csak. Olyan sok hozzászólást olvastam, hogy sokaknak már az 1. alkalommal sikerült a baba. Annyira csodálatos érzés lehet...igazából el sem tudom képzelni milyen az amikor nincsenek csalódások, kudarcok.
2014. márc. 26. 21:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mi májusban kezdtük, októberre össze jött. Először csak úgy próbálkoztunk, hogy nem védekeztünk. Aztán elkezdtük figyelni a peteérést, hőmérőzni és azzal sikerült két hónap alatt.
2014. márc. 26. 21:08
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekunk a 2.honapban sikerult.sokat gondolkoztam ezen hogy miert van ez igy hogy valakinek hosszu hosszu honapok akar evek.masnak meg egybol sikerul.olyan fura dolog ez.de en drukkolok mindenkinek!:-)
2014. márc. 26. 21:08
 3/18 lcs ***** válasza:
Lányom ugyan egy év volt, de a tesó viszont elsőre összejött. szóval fel a fejjel! bármikor bekövetkezhet a két csíkos teszt :)
2014. márc. 26. 21:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyermekem van, ketten elsőre összejöttek, a legkisebb csak a második hónapban.
2014. márc. 26. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Mind a kettő a második hónapban sikerült. Én nagyon nagy szerencsének tartom.
2014. márc. 26. 21:13
 6/18 Maya715 ***** válasza:
Nekünk is hasonló cipő van már az 5.próbálkozós hónap de még semmi.El sem tudom képzelni milyen lesz ha összejön.És ott van bennem hogy miért nem jött eddig össze?
2014. márc. 26. 21:16
 7/18 anonim ***** válasza:

Első hónapban terhes lettem, de sajna a babát elvesztettem a 9. héten. :( Inkább vártam volna hónapokat... 6 hetes kontrollon minden rendben volt, a doki mondta, hogy lehet újra próbálkozni, azonnal terhes lettem, egészséges, gyönyörű kisfiam született. Kistesónak lányt szerettünk volna, így próbáltam "trükközni" a peteéréssel. Két sikertelen hónap után már mindegy volt, csak legyen már újra baba a pocimban, harmadik hónapban fogant a második kisfiam. Három tanulságot szűrtem le magamnak: baromi jól tettem, hogy fiatalon megfelelően védekeztem (igen termékeny vagyok a jelek szerint), iszonyatosan türelmetlen vagyok, ha teherbeesésről van szó (2 hónapnál többet nem tudtam várni) és csodálatos kisfiúkra van "kalibrálva" a szervezetem. :)

Mielőbbi egészséges kisbabát kívánok!

2014. márc. 26. 21:27
 8/18 anonim ***** válasza:

az első a 2. hónapban összejött, de a 8. héten itthagyott.

azután kerek egy évbe telt míg újra terhes lettem.

a 6 hónap még nem olyan sok idő, hogy kétségbe kelljen esni, bár teljesen megértem azokat, akik így éreznek, mert amikor másodszor próbáloztunk és eljutottunk a 3. 4. hónapig, akkor én is elkeseredtem, hogy miért nem sikerül, ha az első a 2. hónapban összejött. a 6. hónap után elkezdtem magánúton vizsgálatokra járni. kiderült, hogy minden rendben velünk. az orvos szerint a 2. hónapban összehozottal volt nagy szerencsénk. Mert az egy éven belül sikerülők inkább az átlag, és nem a gyorsan teherbeesők.

2014. márc. 26. 21:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 26. 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a 4. hónapban fogant meg a babánk. Nem védekeztünk, úgy voltunk vele, hogy jöhet, ha jönni akar, de nem akartuk siettetni semmiképp.
2014. márc. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!