Sikerült már úgy teherbeesni hogy addig minden menstruáció előtt barnázott néhány napot?
Figyelt kérdés
Nekem menzesz előtt van hogy már 6-7 nappal van valami halvány barna váladék, menzesz előtt közvetlen meg már rendesen barna és a menzi után 1 napig is.
Említettem már a dokimnak, de azt mondta ez nem vészes, ráadásul jók a hormon eredményeim, úgyhogy nem kell vele foglalkozni. Természetesen nagyon várjuk már a babát.
2010. febr. 13. 13:09
1/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is pont így van,és már van három gyermekem!Igaz,csak az első sikerült két hónap alatt,a másodikra többet kellett várni,a harmadik pedig több mint egy év után sikerült.Kitartás!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megnyugtattál!
2010. febr. 13. 15:28
3/6 anonim válasza:
én is mindíg barnázással kezdtem a menszit.igaz nem napokkal előtte kezdődött,hanem 5-6 órável előtte.tehát barnázás,aztán 5-6 óra múlva már rendes menszi.aztán 3 napig rendes menszi,és utána még 4 napig barnázás.és most 27 hetes terhes vagyok.egyébként meg voltam ijedve h a barnázás miatt nem fogok teherbe esni de szerencsére nem így történt.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Ezek szerint nem csak én agyalok ezen. De ez jó hír hogy így is simán sikerülhet!
2010. febr. 14. 11:06
5/6 anonim válasza:
és szedsz valamit a barnázásra? mert itt sokan írták, hogy a barátcserje kapszula nekik ezen segített, és pár ciklus után teljesen elmúlt. nem saját tapasztalat, én is csak itt olvastam. esetleg írd be a keresőbe.
6/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám volt és elkezdtem szedni a Premens tablettát. Két hét szedés után, a következő menzesz előtt már nem volt semmi probléma, azóta is szedem ( kb. másfél hónapja) és teljesen rendezte a dolgokat.
Mindenkinek ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!