Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek sikerült néhány hónapon...

Kinek sikerült néhány hónapon belül (max. Fél év) teherbe esni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk babát a párommal. Néhány hónapja próbálkozunk még csak. Olyan sok hozzászólást olvastam, hogy sokaknak már az 1. alkalommal sikerült a baba. Annyira csodálatos érzés lehet...igazából el sem tudom képzelni milyen az amikor nincsenek csalódások, kudarcok.
2014. márc. 26. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mind a 6 gyerekem tervezés és próbálkozás nélkül fogant, a ciklusom visszatértétől max 3 hónapon belül (ill volt olyan is, hogy meg sem jött még szülés után és úgy estem teherbe)Legidősebb gyerkőc 6.5 éves volt tavaly nyáron, amikor a 6. baba született.
2014. márc. 26. 23:28
 12/18 gabszem ***** válasza:
Az első gyerkőc 3 hónap alatt jött össze; a második elsőre. 10 hkm
2014. márc. 26. 23:35
 13/18 anonim ***** válasza:
első babánk 10 hónapra jött össze, második 4. hónapra de sajnos 8. hetes terhesen elvesztettük. 8 hónapja próbálkozunk de sajnos még semmi, kezdünk kétségbeesni nagyon...
2014. márc. 27. 05:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Marcius vegen kezdtunk el probalkozni es julius 4-en lett eloszor pozitiv tesztem. :-)
2014. márc. 27. 06:27
 15/18 anonim ***** válasza:
November-December korul kezdtunk probalkozni, februar kozepen terhes lettem.
2014. márc. 27. 06:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok, akiknek sikerült! A többieknek meg kitartást és fel a fejjel! :)
2014. márc. 27. 06:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Első baba első hónapban, második baba második hónapban ,harmadik baba első hónapban egy alkalomból sikerült!
2014. márc. 27. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:
elsö babánkat várjuk, 3honapja probálkozunk,remélem most sikerült :) (R)
2014. márc. 28. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!