A bartatnom terhes es azt mondja hogy a mi gyerekunk?
Figyelt kérdés
kedden derült ki h 18. hetes terhers es aprilis 15.erre van ki irva es az juli ba kellet elkezdodni a terhessegenek de nem jon ki ugy ....
Ennek az evnek a 45.heteben vagyunk es ki szamoltam h 45-18=27 ez igy stimmel de az nem h aprilis ba kene hogy meg szülessen es ahogy en szamoltam az marcius
És azt is tudod, hogy mikor volt az utolsó menstruációja?
2014. nov. 7. 17:39
2/11 anonim válasza:
Van vmi alapod a kételkedésre?A terhességet az utolsó menstruáció első napjától.Nem értem,hogy jött ki neked március.
2014. nov. 7. 17:42
3/11 anonim válasza:
????
2014. nov. 7. 18:40
4/11 anonim válasza:
A matek meg a terhesség kiszámítása két külön dolog.
Tudni kellene az utolsó mensi időpontját pontosan, mert abból számolják a szülés várható időpontját.
Ha mensi szerint számoltak (és nem az ultrahang alapján, mert amúgy emiatt módosulhat a kiírt dátum), akkor a baba kb. ekkor tájt fogant: 2014. július 23 és környéke (már ha középidőben volt peteérése, mert ugye ő sem gép, tehát a baba bármikor megfoganhat, ha szex van...
Nekem pl. Az utolsó mensi első napja július 4. És így április 10re vagyok kiirva! 18hkm
2014. nov. 7. 19:51
6/11 anonim válasza:
Azt tudod hogy a terhesség 40 hétig tart?
2014. nov. 7. 20:37
7/11 anonim válasza:
Mostanhoz számolj 22 hetet, április eleje jön ki. Ha 18 hetes terhes, akkor valószínűleg 16 hete esett teherbe, de ettől lehetnek eltérések. 1-2 hét ide-oda benne van a pakliban akár menzi alapján számolték akár az UH alapján.
2014. nov. 7. 20:47
8/11 anonim válasza:
Jól kezdődik ha már ezt a kérdés fel kellett tenned.
2014. nov. 7. 21:41
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vaszokat :) megy a zold pacsi mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!