Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik, hogy a fogamzásgátlómat szeptemberben nem igazán pontosan szedtem, de az októberi adagot már teljes pontossággal. Október 14-én jött meg a menstruációm, ami 18-án el is múlt. 19-én lefeküdtünk a barátommal, de az előző hónapi bénázásom miatt óvszert is használtunk. Lehetséges-e hogy kiszakadt volna (és véletlen nem vette észre) és a gyógyszer se hatott? Pár napja alhasi fájdalmaim vannak, jobb és bal oldalt. Étkezés utáni hányingerem, enyhe gyomorfájásom, és tegnap sűrűn jártam pisilni, mára viszont ez már elmúlt.2014. nov. 5. 18:21
1/10 A kérdező kommentje:
Mármint csak a sűrű pisilés múlt el, a többi panasz még meg van. :)
2014. nov. 5. 18:23
2/10 anonim válasza:
Ha nem jött meg csinálj tesztet.
Azt nem tudom, hogy kiszakadt-e az óvszer, nem voltam ott...
3/10 anonim válasza:
Ha megjott mar 2-3 hete, akkor mi a kerdes? H azota terhes lettel e, mert azt a teszt.csak,akkor mutatja ki, ha a novemberi mensid kimarad. Addig nem tehetsz semmit.
4/10 A kérdező kommentje:
Miután megjött és el is múlt a menstruációm, azután feküdtem le a barátommal..Tehát 2 és fél hete... Jövőhéten kellene megjönnie. És igen, elég hülyén írtam le, nem az lenne a kérdésem, hogy kiszakadt-e, hanem, hogy mindazok ellenére, hogy védekeztem gyógyszerrel is és óvszerrel is, ezek a tünetek alapján van-e okom aggódni?
2014. nov. 7. 22:35
5/10 A kérdező kommentje:
De várok jövőhétig, köszi a válaszokat. :)
2014. nov. 7. 22:36
6/10 Babuci222 válasza:
Nem hiszem, hogy dupla védekezéssel bajok lennének, csak azért, mert a barátoddal lefeküdtél. Én már hallottam, több teherbeesési lehetőséget, de azt még nem, hogy egy leány csak azért lett terhes, mert lefeküdt a barátjával? Szerintem ott és akkor egyéb is történt.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, holnap megyek nőgyógyászhoz, mert a hányingerem, meg egy enyhe alhasi fájdalmam maradt. Viszont párosult hozzá gyomorfájás és a hasam csak úgy kuruttyol, mint még soha.
2014. nov. 10. 21:16
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fáradt vagyok már, de nem értem milyen egyébre gondolsz.. És egy lány csak azért lesz terhes mert lefeküdt a barátjával? Hát szerintem néha pont elég annyi... :D
2014. nov. 10. 21:19
10/10 A kérdező kommentje:
Mára terveztem a tesztet megcsinálni, de reggel megjött aminek meg kellett jönnie. Azért a tesztet megcsináltam és negatív lett :)
2014. nov. 15. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!