Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor lehetek terhes?

Reyka kérdése:

Most akkor lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál mert csütörtökön lesz 2 hete, hogy késik. Azt mondta hogy csak egy üres petezsákot lát. Adott uh képet is nekem ajándékba. (nem is értem miért, mert még nem látni rajta az ég világon semmit).

Azt írta a papíromra, hogy :nagy uterus AFV-ban, szabad környék, USG-TVS: uteereusban 5mm-es nykh, deciduális átalakulás nem zárható ki.

Na most ezt mit jelent? segítséget köszönöm.

2014. nov. 4. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Miért nem a dokidat kérdezted meg kapásból, h ezek mit jelentenek, és, hogy most akkor lehetsz-e terhes, vagy se? Egyébként két hetes késéssel még nőgyógyászatilag is szerintem kissé korai eldönteni, de nagy valószínűséggel nem vagy az. Egyébként miért nem veszel tesztet? Az azért már két hetes késéskor kimutathatja.
2014. nov. 4. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:
már csináltam tesztet 3at is de mind negatív lett, mondtam a dokinak is, de Ő azt mondta, hogy nem nagyon kell hinni a teszteknek néha, meg azt mondta lehet késő volt a peteérésem, és ezért még alig van hcg színt a szervezetembe és ezért se látható a baba. Azért is hívott vissza 2 hét múlvára! De köszi a válaszod.
2014. nov. 4. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem keress egy másik dokit. Én még egy ismerősnél se tapasztaltam, hogy a doki 2 hét után uhán már látott volna bármit is, és ha neked ilyet mondott az számomra kissé fura. Sőt, a legtöbb nő, ha terhesség gyanúja áll fenn az első pár hétben el se megy uhára, pláne nem hüvelyi uhára. Persze ezeket csak az én ismeretségi körömre alapozva írom, a tévedés jogát fenn tartom.
2014. nov. 4. 19:30
 4/12 A kérdező kommentje:
megvárom 18-át visszamegyek hozzá, ha semmi, akkor elmegyek másikhoz. köszönöm szépen a válaszodat! :)
2014. nov. 4. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia!Azt nem írja mekkora a petezsák mérete?Azt látom,hogy a nyálkahártya 5 mm bár szerintem ez is kevés egy terhesség megtartására.Lehet,hogy terhes voltál,de nem fejlődött tovább.
2014. nov. 4. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem már 4 hetesen látták mindig a petezsákot,legutóbb hasi uh-n is.

Általában 1-2 hét után hívtak vissza,hogy fejlődik e.

Drukkolok.

2014. nov. 4. 19:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem azt nem írták hogy mekkora a petezsák mérete. Igen én is a nykh vastagsága miatt aggódom :(.

Utolsó köszönöm szépen! Azért még bizakodok.

2014. nov. 4. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha meg nem lennél esetleg terhes, de szeretnétek a pároddal, akkor se add fel. Egyébként mikor én próbálkoztam sokszor "becsapódtam" etéren, tehát lehet a nagyon akarás miatt is késhet és csinálhat úgy a szervezeted, mintha az lennél. :(
2014. nov. 4. 19:53
 9/12 A kérdező kommentje:
igen tudom... már fél éve próbálkozunk. remélem azért összejön. ha most nem akkor majd a következő hónapba! :) csak azért már jó lenne :(
2014. nov. 4. 19:59
 10/12 A kérdező kommentje:
szerintetek kezdjek aggódni? vagy túl korán mentem dokihoz? mit tanácsoltok?
2014. nov. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!