Atyavilág, ez nagyon fáj! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk.már vagy 6 napja késik,mensi jel nincs.Teszt negatív.1 órája elkezdtem fájdogálni.A vénuszdombomba érzem,meg kiterjed még a combomra is ez a fájdalom.Olyan mintha folyamatosan bele nyílalna vmi. szörnyen rossz.soha nem éreztem ehhez hasonlót :'(2014. nov. 13. 14:04
1/6 anonim válasza:
Nekem kimaradt mensi 9. napján lett pizitív a tesztem. Szóval akár még az is lehet. Ha nem jön meg, vagy marad a fájdalom huss orvoshoz, mert akár vmi fertőzés is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
utána néztem,elvileg a máhszáj az....de miért fáj ennyire????sose szokott.ez normális mensis tünet akar lenni?vagy mire gondoljak? :(
2014. nov. 13. 14:13
3/6 A kérdező kommentje:
elírtam méhszáj *
2014. nov. 13. 14:13
4/6 anonim válasza:
Nekem amikor így fáj akkor kiderült, hogy méhszájgyulladásom volt és méhszájsebem.
Szerintem is menj orvoshoz és kívánom, hogyne az legyen amit leírtam!
5/6 anonim válasza:
Lányom járt igy. Nagyon csúnyán fel volt fázva!!! Hetekig kinlodott szegénykém vele.
6/6 A kérdező kommentje:
mondjuk az igaz,h csipp csupp pisi jön csak,de nem gondoltam h fel lehetek fázva,mert amúgy is keveset pisilek.
Kedden megyek nőgyógyászhoz,remélem nem lesz gond :/
2014. nov. 13. 14:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!