Ha az első két terhességed elment, hogyan álltál a 3. -hoz?
Az első terhességem a 25. héten ért véget burokrepedéssel, majd a második terhességemet művileg kellett befejezni, mert összeesett a petezsák.
Most már nagyon félek egy újabb csalódástól, pedig próbálkozunk. (Ez az első próbálkozós hónap.) Mindenki azzal jön, hogy csak pozitívan. Hát eddig is pozitív voltam, mégis elmentek a babáim.
Ráadásul kiderült, hogy nem zár a méhszájam, így még sokkal nagyobb esélyem van a vetélésre.
Félek...
Vannak sorstársaim itt?
Van már babád?
Teljesen megértelek! Az első babámmal egy élmény volt az UH. Kalimpáló kezecskék, lábacskák, szívverés...
De most már egy horror, rettegés, hogy van-e petezsák, nővekszik-e, szabályos-e, van-e szívverés, stb.
Úgy érzem, hogy minden hetet túl kell élni. Borzasztóan fáj, hogy nem adatik meg a terhesség szépsége.
Köszönöm a válaszaitokat!
Azt hiszem, erre tényleg nincsen jó recept, hogy hogyan ne stresszeljünk..
Kérdező, írj ide, hogy hogy alakul a dolog, mi februárban vagy talán márciusban próbálkozhatunk.
Voltam kineziológusnál, életemben először, de még nagy változást nem érzek, majd kitalálok valamit.
Talán elmegyek majd intimtornára (tudok egy jó helyet) vagy olyan foglalkozásra, ahol kismamák vannak, és ami bátorít.
Csak elég válogatós vagyok, valami nem mesterkélt (babó, babaprojekt, pocim, pocaklakó, stb.), hanem normális helyet szeretnék, ahol egyszerűen átélhetem a várandósság szépségét.
Mert így, állandó kétségek, vérzések, fájások, ügyelet és kórház (ahol azt hallgattam, ki milyen nehezen szült, nem szült, vágták, repedt, vérzett) témák közepette nehéz volt örülni.
5-ös.
Írni fogok!
A jövő héten tesztelek. Sajnos a nyitott méhszájam miatt akkor sem fogok felhőtlenül örülni, ha pozitív lesz.
Nagyon nagyon szorítok neked! Teljesen átérzem a helyzeted és a legjobbakat kívánom!!!
Jó!
Köszönöm.
Nyitott méhszájat nem lehet varrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!