Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy hülyeség?

Lehet, hogy hülyeség?

Figyelt kérdés

ha nov. 14-én voltunk együtt, és 15-én megjött a mensi, de a ciklus 8-dik(mensi 7 napra múlik el teljesen nálam) napján rózsaszínes (!) nem barnás vérzésem volt, akkor esetleg lehet beágyazódás jele? vagy ez így nem fordulhat elő? mármint az, hogy mensi előtti napon(27dik ciklusnap) spontán peteérés, majd 8-dik ciklus napon beágyazódik.

bocsi, ha hülyeséget kérdeztem...csak ilyet még nem tapasztaltam, hogy 8 napig tartson a mensi.

2014. nov. 27. 09:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs hova beágyazódnia közvetlenül a menstuáció után, 0-4 mm a nyálkahártya a vérzés végére, az meg kevés a megtapadáshoz. A spontán peteérés meg igen valószínűtlen.
2014. nov. 27. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. én se gondoltam, hogy valószínű lenne... de jó, így a miérttel is tisztában lenni. :)
2014. nov. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!