Szerintetek hülyeség?
Figyelt kérdés
Hosszú évek után most 2 hónapja nem védekezünk a párommal, mert kisbabát szeretnénk, viszont amióta nem védekezünk a menstruációm múlthónapban gyengén 1-2 napig most pedig 1 hét késessel jött..Előtte mibdig pontosan jött, és nem tudom h lehet e valami köze hozzá de lehet hogy hülyeséget mondok, csak azért gondolom mert azóta van ez amióta nem vékedezünk. Szerintetek?2014. okt. 24. 19:07
1/6 anonim válasza:
Szia, gyógyszerrel védekeztetek? Mert ha igen, akkor a gyógyszer abbahagyása után összezavarodik a ciklus, és ezért késhet 1-2 napot, vagy akár egy hetet is a menstruációd!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, soha nem szedtem gyógyszert..
2014. okt. 24. 19:13
3/6 A kérdező kommentje:
És szia neked is :)
2014. okt. 24. 19:14
4/6 anonim válasza:
Szia. Nem hiszem, hogy a védekezésnek/nem védekezésnek köze lenne a ciklushoz, mégis én is így vagyok vele :) Három hónapja nyomjuk élesben a dolgot, mert babát szeretnénk. Előtte védekeztük (nem gyógyszerrel), nagyon pontos és normális ciklusaim voltak. A mensim most is pontos, de előtte rettenetesen fáj a mellem, ami eddig sose szokott, de úgy, hogy már peteérés után végig mensiig fáj és előtte napokig csak barnázok (ilyen se volt korábban). Erre nekem az a magyarázatom, hogy a testem érzékeli a spermákat :D :D (oké ez elég hülyén hangzik), és így próbál felkészülni a gyermekáldásra :)
5/6 A kérdező kommentje:
Először is sok sikert nektek :) hát igen nekem is elég furcsa h miköze hozzá? De ezek szerint mégiscsak van valami.. :D mert nekem is teljesen meg változott amióta nem védekezünk..
2014. okt. 24. 19:32
6/6 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerek előtt meghülyült a ciklusom, pedig én sem szedtem gyógyszert. Úgy tudom a stressz késlelteti a peteérést, úgyhogy szerintem pont az önmagam sasszemmel való figyelgetése kavart be - amit viszont elég nehéz "kivédeni", ha az ember lánya gyerekre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!