Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok? Tudom hülyeség,...

Lombikosok? Tudom hülyeség, de kéne kis biztatás! Miért nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kaptam vissza két fagyi babát. Prolutex progi szurit adok magamnak. DE NEM ÉRZEK SEMMIT!:(

Múltkor ilyenkor már feszült a mellem, szurkált a hasam, bár a tünetek ellenére nem maradtam terhes!:(

Vélemények?

2014. febr. 24. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

szia. Én sem éreztem semmit. Ebben is, mint minden másban, minden eset más. Lehet pont ez jelenti nálad a sikert :-) Én beültetés után 10 nappal teszteltem. (5 napos embriót kaptam vissza) és pozitív lett, de addigra mar rengeteget sírtam, mert nem éreztem semmit. És most itt szuszog a szomszéd szobában már 1 hónapja :-)

Még ne keseredj el, légy pozitív, minden rendben lesz!

2014. febr. 24. 10:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, köszi,köszi!!!😊Annyira reménykedem,olyan jó lenne. Én két 5 napos babát kaptam vissza!
2014. febr. 24. 11:50
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem pl. mindegyik előtt volt mindenféle tankönyvi tünetem, még csak el sem indult semmi, a hcg állandóan 0 volt.

Az utolsónál meg semmit sem éreztem. Már el is könyveltem, hogy ez sem sikerült, amikor pozitív lett a teszt :) Később a terhesség alatt sem volt semmi bajom, se hányinger, se szédelgés, sem semmi.

5 naposakat kaptam vissza, a fiam már 3 hónapos :)

Ne add még fel!

2014. febr. 24. 12:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így érezek és nagyon remélem olyan vége lesz mint nálatok!:)
2014. febr. 24. 14:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Majd azért jelezz vissza, hogy mi a helyzet. :-) szorítunk :-)
2014. febr. 24. 17:03
 6/16 A kérdező kommentje:
Persze:)
2014. febr. 25. 09:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Mikor fogsz tesztelni?
2014. febr. 26. 11:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Még sokára, csak márc. 6.
2014. febr. 26. 11:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Szurkolok, majd írd meg mi lett:)
2014. febr. 26. 12:24
 10/16 anonim ***** válasza:
énis nagyon szorítok!írd meg mindenképp.
2014. febr. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!