Császáros anyukák! Szülesed után mennyi idő múlva estél újra teherbe?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 23:47
1/11 anonim válasza:
Egy évet javasoltak várni a teherbeeséssel. Azt kivártuk, majd a harmadik hónapban sikerült.
4/11 A kérdező kommentje:
Akik egy éven belül vállalták, nem volt gond a heggel?
2014. nov. 25. 00:24
5/11 anonim válasza:
11 hónapos volt a babám. Nem volt gond a heggel. Végül azért lett a második is császár, mert farfekvéses volt, de természetes szülésre készültünk 19 hó különbséggel is.
6/11 anonim válasza:
1 év, de gond volt a heggel igy is, mert a másodiknál a szülés előtt majdnem szétnyilt a belső heg.
7/11 anonim válasza:
Utolsó! Annak, hogy majdnem szétnyílt a belső heg milyen jelei voltak? Fájdalmat éreztél vagy mit?
8/11 anonim válasza:
Igen, fájdalom volt, a szülési görcsöknél erősebb.Görcs az is, csak erősebb, és tompább.
Szerencsém volt, mert a dokim pont hozzám tartott a szülészetre és az akkori ügyeletes dokinő iszonyat jó diagnoszta volt, és ő látta mikor pont volt egy ilyen fájdalmam, és rákérdezett.Én meg mondtam, hogy tompa fájdalom. Azonnal hívták a nővért és áttoltak UH-ra, ott kiderült, hogy már csak 1,5 mm-es volt a belső hegem 15 perc múlva műtőben voltam.
9/11 anonim válasza:
21hos a lanyom es most probalkozunk. A dokim azt mondta 2 ev kell ha lehetseges. :-) nekem azt mondta a doki h mar semmi gond mehet elesbe. :-)
10/11 anonim válasza:
8 hónapos volt mikor kiderült. Eddig nincs gond viszont a szüléstől kicsit félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!