Császáros Anyukák! Szerintetek kevés ha 1év telik el a császár és a következő teherbeesés között?
határán vagyok 2 nagyon pici gyrekkel, és a kérdsben feltett eset is hasonló lenne. De hangsúlyozom, ez csak a saját véleményem és tapasztalatom egyben.
Amikor 4 és fél hónappal az előző császáros szülésem után felkerestm az orvost és megállapította a terhességet, azt mondta (egyébként 1 másik szülész szakorvos is), hogy a császár okozta hegek,sebek 6 hét, max 2 hónap alatt be kell, hogy gyógyuljanak.Végül mégis császárral szültem a másodikat is sajnos, de nem a kettő között eltelt kevés idő miatt.
Tehát összegezve; veszélyt nem jelent, de kívánatos, hogy minél több idő teljen el, mert annál jobban sikerül a regenerálódás, nagyobb az esélye, hogy a második hüvelyi szülés legyen, és a szülés utáni időkre gondolva, egy önállóbb, valamivel nagyobb nagytestvérrel(aki esetleg már bölcsibe, oviba jár)lényegesen könnyebb, mint egy szintén nagyon pici, szinte még "babával"..
(persze hallottam már ennek az ellenkezőjét, is de én most ebben a helyzetben vagyok benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!