Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valakinek ilyen, aki...

Volt már valakinek ilyen, aki császáros volt?

Figyelt kérdés
Kb egy hete volt az első pozitív tesztem, és egy hete késik. Azóta volt már kb még 5 pozi teszt. és három napja kijött a régi császár hegem felett egy gyulladt pattanás bal oldalon. Kezelem kenőccsel, ami úgy tűnik hatásos is, mert elkezdett visszahúzódni. Amúgy sajnos hajlamos vagyok ilyesmire, régebben, a szülés után három hónappal is volt a heg körül egy ilyen patti, de az is elmúlt. Nem is annyira nagy gond ez, csak most, hogy baba lesz valószínű, félek kicsit, hogy nem árthat-e ez valamilyen szempontból?
2011. dec. 8. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer kijött egy kis dudor a hegnél. Kicsit olyan volt mint a pattanás, de tuti nem az volt. Ilyen kis golyószerű keményedés. Én nem kezeltem semmivel, csak figyeltem, hogy nő-e vagy mi lesz vele, mert akkor megnézettem volna, de hamar elmúlt magától.

Ha majd úgy is nemsoká mész orvoshoz, akkor kérdezz rá, hogy mi lehet, vagy jelent-e problémát.

2011. dec. 8. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem még az is baj, hogy szerintem azért jön ki időnként a heg körül néhány gyulladásos dolog, pl volt már olyan h bepirosodott és viszketett is, mert duci vagyok és sajnos rálóg kicsit a hasam. Voltam vele régebben bőrgyógyásznál, kaptam kenőcsöt, de csak azt mondta, hogy akkor lesz teljesen rendbe, ha lefogy a hasam. Azóta mondjuk rendben volt, csak most kijött ez a fránya petkó:(! Köszi a választ:)!
2011. dec. 8. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem ha a baba miatt nöl még a hasad akkor nem fog rálogni a hasad, hájad a hegre, hanem kifeszül..
2011. dec. 8. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg! Erre nem is gondoltam:) igazad lehet! Akkor végre lesz ideje levegőzni megerősödni:) aztán meg újra felnyitják:))))
2011. dec. 8. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát bizony nekem már két császárom volt, és még a heg sem látszik nagyon, mondjuk 55 kg vagyok, nekem nem "lóg" rá a hasam.

Függ attól is szerintem, hogy hogyan vágtak fel, és hogyan forrt össze a seb. Összenövések stb.

De ha nő a pocid, majd elmúlik.

Remélem engem is felnyitnak mégegyszer :)

2011. dec. 8. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!