Egy ciki kérdés?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez elég kellemetlen és aggaszt is nagyon,szóval.. amikor fekete vagy sötét színű bugyi van rajtam azt vettem észre, h mindig így kibarnul kivörösödik mintha rácseppent volna pár csepp hipó a bugyira ott annál a résznél ahol a hüvelyem van. Ez mitől lehet???

2014. nov. 22. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kötekedő: A kérdező mindössze annyit felejtett el odaírni, hogy "nyílás", "bemenet" Csak annyit írt, hüvely, ebből majdnem mindenki megértette, hogy a hüvely bemenetére gondol.

Valószínűleg vannak olyan válaszolók, akik meg csak kötekedni járnak ide. Mint akik a filmes hibákért kutakodnak. Vigyázz, mit írsz, mert egyszer valaki a te írásodat is kivesézheti.

2014. nov. 22. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Komolyan nem is értem az ilyen embereket akik nem segítenek hanem piszkálják a kérdezőt! Minek ír az ilyen egyáltalán?
2014. nov. 22. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem is kimarta sajnos mindig is.
2014. nov. 22. 10:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Mindegy..nem kell az ilyenekkel foglalkozni, én fel sem veszem! Rosszindulatú emberek..Köszönöm nektek h így "megvédtetek" :) Akkor látom nem csak én vagyok így ezzel a bugyi marós dologgal :D Elég kellemetlen, főleg hogy hiába kimosom többször is akkor is látszik, nem valami szép :D
2014. nov. 22. 10:49
 15/18 A kérdező kommentje:
És amúgy "kötekedő" tisztában vagyok a testemmel teljesen..a másik meg, hogy szerintem ez egyáltalán nem hülyeség ez a kérdés mert nem normális dolog és nem mindenek van ilyen.. De ha te hülyeségnek tartod, miért írkálsz ide?! Vagy talán azon "élvezkedsz", hogy provokálod az embereket? Nincs jobb dolgod? Ne az én fogalmazásommal legyél már ennyire elfoglalva..rajtad kívűl mindenki értette és senki nem kötött bele mi ebből a tanulság? Hogy egy merő jóindulat vagy!!!
2014. nov. 22. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez mindig fennáll? Mert nekem pl. peteérés környékén van erősebb folyásom, ami meg is látszik a bugyin - ilyenkor szoktam tisztasági betétet használni (amúgy nem szeretem, mert az is a fertőzések melegágya, de ebben a pár napban szerintem nem árt). Esetleg a fekete bugyit időzítsd a folyásmentesebb napokra. :)
2014. nov. 22. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
hagyjad az ilyen idióta csökevényes agyú parasztokat... van nincsenek rendesen megb***va vagy csak klimaxolnak...nekem is volt ilyen én sem tudtam,hogy mitől. nekem a fehér bugyikat is kiszívta de azokat nagyon halvány szürkére. mint amikor a mosóporba nincs elég fehérítő.
2014. nov. 22. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
vagy'
2014. nov. 22. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!