Egy ciki kérdés?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez elég kellemetlen és aggaszt is nagyon,szóval.. amikor fekete vagy sötét színű bugyi van rajtam azt vettem észre, h mindig így kibarnul kivörösödik mintha rácseppent volna pár csepp hipó a bugyira ott annál a résznél ahol a hüvelyem van. Ez mitől lehet???

2014. nov. 22. 09:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ilyen nekem is van a bugyijaimon..mintha ott kiszivna valami hipo. Teljesen kifakul. En arra gondoltam hogy a vielet meg ugye a folyasnak is van vagy savas vagy lugos hatasa es amiatt van ez.

De ez csak sajat gondolatom.

Udv! 30hkm

2014. nov. 22. 09:26
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

A ciki az, hogy a hüvely a testen belül helyezkedik el normál esetben...

Vagy neked kívül van talán? :O

2014. nov. 22. 09:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy a bugyinak annak a részén ahol a hüvely van kb. Miért kell egyből kötekedni?
2014. nov. 22. 09:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a hüvelyváladék,mert az savas.
2014. nov. 22. 09:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Erdekes hogy nemely emberek nem tudnak kerdest ertelmezni. Gondolom a kerdezo is tudja hogy belul van a huvelye..ha meg valaki elolvassa a kerdest es nem mindenbe belekotni akar akkor tudja hogy ertette a kerdezo.
2014. nov. 22. 09:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, h savas. De ez normális h ennyire? Én úgy tudom,h a túl savas folyás gátolhatja a teherbeesést is..
2014. nov. 22. 09:33
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát igen..egyből jönnek a kötekedő unatkozó emberek :) Lehet, h tényleg nem a legjobb megfogalmazás, de szerintem érthető!
2014. nov. 22. 09:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is mindig kimarja a bugyit, viszont ket terhessegem is volt.

Szerintem a szervezet tudja mikor hogy dolgozik.

2014. nov. 22. 09:35
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy az is érdekes, hogy egyesek fogalmazni nem tudnak helyesen... Aztán meg kérdeznek hülyeségeket, mert alapvető dolgokkal sincsenek tisztában a testükkel kapcsolatban...

Vajon aki tisztában van ezekkel a dolgokkal, az miért nem kérdez hülyeségeket?

-.-

2014. nov. 22. 09:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Nagyon savas a váladékod, azonkívűl nálunk is előfordulhat, nem csak fiúknál, hogy az utolsó pár csepp a bugyiba megy. Na mondjuk nálunk ritkábban, mivel megtöröljük. Én észrevettem, hogy főleg az utőbbi pár hétben tovább kell várnom pisilés befejeztével, hogy rendesen kicsöpögjön. Tiszta gáz, néha előfordul, hogy megtörlöm, aztán még csöpög. Akkor törölhetem újra. Nálad nincs ilyen?

Én tisztaságit használok minden nap.

35hkm

2014. nov. 22. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!