Egy ciki kérdés?!
Szia. Ilyen nekem is van a bugyijaimon..mintha ott kiszivna valami hipo. Teljesen kifakul. En arra gondoltam hogy a vielet meg ugye a folyasnak is van vagy savas vagy lugos hatasa es amiatt van ez.
De ez csak sajat gondolatom.
Udv! 30hkm
A ciki az, hogy a hüvely a testen belül helyezkedik el normál esetben...
Vagy neked kívül van talán? :O
Szia. Nekem is mindig kimarja a bugyit, viszont ket terhessegem is volt.
Szerintem a szervezet tudja mikor hogy dolgozik.
Ahogy az is érdekes, hogy egyesek fogalmazni nem tudnak helyesen... Aztán meg kérdeznek hülyeségeket, mert alapvető dolgokkal sincsenek tisztában a testükkel kapcsolatban...
Vajon aki tisztában van ezekkel a dolgokkal, az miért nem kérdez hülyeségeket?
-.-
Nagyon savas a váladékod, azonkívűl nálunk is előfordulhat, nem csak fiúknál, hogy az utolsó pár csepp a bugyiba megy. Na mondjuk nálunk ritkábban, mivel megtöröljük. Én észrevettem, hogy főleg az utőbbi pár hétben tovább kell várnom pisilés befejeztével, hogy rendesen kicsöpögjön. Tiszta gáz, néha előfordul, hogy megtörlöm, aztán még csöpög. Akkor törölhetem újra. Nálad nincs ilyen?
Én tisztaságit használok minden nap.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!