Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki, hogy mióta nagyon szeretnénk babát és nem sikerült , vallásos lettem és minden este imádkozom, hogy sikerüljön ?? volt már valaki így ???2013. jún. 7. 18:05
1/8 anonim válasza:
Már az is cikinek számít, ha valaki elmormol esténként egy imát? Miért lenne az? Ne érezd cikinek!
2/8 anonim válasza:
nem. én is csináltam már ilyet, csak más témában, pedig nem is vagyok különösebbn vallásos :)
3/8 anonim válasza:
Számomra furcsa mert ha hiszel benne, akkor ne csak bajba számíts rá, ha meg nem hiszel benn akkor meg semmi értelme.
4/8 anonim válasza:
3.
ez ugye nekem szólt? csak mert a kérdező írta, h ő vallásos lett. az én viselkedésemben van ellentmondás, ezt aláírom :)
2. voltam
6/8 anonim válasza:
"Átkozz el, mert elhagytál, és hívj, a testeddel harcot vívj...Könnybe borul a szem, most nem nevet senki sem....Áldod az én nevem....."
7/8 anonim válasza:
A kisfiam születése után négy babát vesztettem el kora terhességben, mindegyik után műteni is kellett. Lemondtunk a kistesóról. Másfél év múlva mégis megpróbáltam, még a férjemnek sem szóltam, mert úgyis lebeszélt volna, mert nagyon féltett az újabb fizikai/testi megpróbáltatástól. A pozitív teszt után minden nap imádkoztam, megköszöntem Istennek ezt a babát és kértem, segítsen , hogy velünk maradjon. Gyönyörű kislányunk született. Ma 16 hónapos, és rendszeresen köszönetet mondok érte.
8/8 anonim válasza:
En hiszek. Tudom, hogy meghallgatnak odafenn. Keresem az lenne, hogy ne csak akkor keresd azt aki segithet neked amikor szukseged van ra. Koszond meg neki minden nap a sok jot es halaval gondolj Ra a nap minden perceben. Mi kistestverre varuk....nagyon szeretnek vasarnap ergy pozitiv tesztet...es 9 honap mulva egy gyonyoru egeszseges kisbabat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!