Lehet mesterséges megtermékenyitést végezni azoknál, akiknek nincs semmi féle problémájuk, pl. : meddőség?
Törvényileg ez megengedett lenne? Ha igen, mennyibe kerül egy ilyen beavatkozás? Vannak valamiféle hátrányai?
Fontos lenne! Előre is köszönöm a segitséget!
Van már gyereketek? Ha nincs, miért vagy annyira biztos abban, hogy neketek simán sikerül természertes úton is?
Na mindegy nem is ez volt a kérdés.
Az inszem valóban nem jó ötlet a hármasikres terhességre. Erre inkább a lombik a megfelelő. Ha a TB nem támogatja, akkor 380 ezer ft + injekciók és gyógyszerek.
Egyébként csak azért tettem fel az elején ezeket a kérdéseket, mert nálunk tényleg semmi probléma nincs, nagyon részletesen ki vagyunk vizsgálva. Mégis 3 és féléve próbálkozunk sikertelenül. Ebben benne van 5 inszemináció is, és most megyek lombikra.
A válaszom csak a kérdezőnek szól!
Sajnos itt nem fogsz konkrét válaszokat kapni, ellenben hideget-meleget igen. Nekem az a véleményem, hogy (ebben a testeben) mindenkinek egy élete van és azt kezd vele, amit akar. Ezen az oldalon, ebben a topicban, sajnos nagyon sok megkeseredett, meddő hölgy van. Én néha lúzereknek hívom Őket. Nem azért, mert nem jön össze nekeik a gyerek, hanem azért mert irigyek másokra. Szóval, keress fel egy klinikát (Kaáli, BMC, Dévai) és tedd fel ott a kérdésedet. Nem fog senki megvetni ezért a gondolatodért. Amennyiben vállalják a kezelésedet, szemrebbenés nélkül fognak pénz összeget is mondani.
Már mondtam, hogy a részletekbe ne menjünk bele! ha komolyra fordul a dolog, akkor mindennek útána járunk majd! Azért köszönöm a tájékoztatást!
Útolsónak köszönöm a kedves szavakat és az információt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!