Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet mesterséges megtermékeny...

Lehet mesterséges megtermékenyitést végezni azoknál, akiknek nincs semmi féle problémájuk, pl. : meddőség?

Figyelt kérdés

Törvényileg ez megengedett lenne? Ha igen, mennyibe kerül egy ilyen beavatkozás? Vannak valamiféle hátrányai?

Fontos lenne! Előre is köszönöm a segitséget!

2010. jan. 29. 12:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Felnőtt nő vagyok és természetes dolog, hogy nem csak az én érdekeimet veszem figyelembe vagy helyezem előtérbe! Ezért, ha tegyük fel lenne 3 ikrem, akkor egyértelmű, hogy nem egy évre rá akarnék még babát, vagy babákat. Egyikőnk sem felelőtlen. Ebben az esetben elképzelhető, hogy akár két év múlva jöhetne mondjuk természetesn úton egy baba, aztán megint két év múlva megint egy baba. Foglalkoztat a téma, de ez nem jelenti azt, hogy szürke hályog van a szememen. Nincs semmi vallási oka, nem kényszerit bennünket semmi sem és ez még mindig csak egy ötlet! Mi sem ültünk még le tisztázni a dolgokat, hogy mit hogyan stb.... szóval, ne vedd kérlek tolakodásnak, de ne is menjünk bele abba, hogy hogy gondolom, hogyan fogom őket nevelni, még ha sikerülne is, amit szeretnénk. Ez tegnap éjszaka jutott eszünkbe, szóval már mondtam, hogy friss a dolog! Engem most egyelőre csak az érdekelne, hogy mégis mennyibe kerülne!? aztán, hogy kihez forduljak, hol találom a legjobb szakembert, mit tud nekem nyújtani, mik a feltételek, vannak-e következményei, felmerülhet-e bármiféle komplikáció nálam vagy a babáknál, hogy tudnék egyszerre 3 felé figyelni, tudnék-e mindegyikkel törödni, foglalkozni ugyanannyit stb.... ezek még mind messzi kérdések, még nincs itt az idejük, hiszen először, vagy most természetes módon próbálok teherbe esni. Hogy mire vagyunk képesek azt csak mi tudjuk és tartjuk magunkat annyira intellingeseknek, hogy mérlegelni tudjunk minden helyzetet és nem vágunk csak úgy bele valamibe. Még egyszer mondom, ne sértődj meg, légy szives. Örülök, hogy foglalkoztat a téma, de engem most csak ez az egyetlen dolog ami érdekel, hogy mennyibe kerülhet.
2010. jan. 29. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Van már gyereketek? Ha nincs, miért vagy annyira biztos abban, hogy neketek simán sikerül természertes úton is?

Na mindegy nem is ez volt a kérdés.

Az inszem valóban nem jó ötlet a hármasikres terhességre. Erre inkább a lombik a megfelelő. Ha a TB nem támogatja, akkor 380 ezer ft + injekciók és gyógyszerek.

Egyébként csak azért tettem fel az elején ezeket a kérdéseket, mert nálunk tényleg semmi probléma nincs, nagyon részletesen ki vagyunk vizsgálva. Mégis 3 és féléve próbálkozunk sikertelenül. Ebben benne van 5 inszemináció is, és most megyek lombikra.

2010. jan. 29. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
abba is gondolj bele minnél több baba van a pocakban ,annál nagyobb a koraszülés esély pláne 3ikernél, de a kettőt is nehéz kihordani( tudom lombik ikreim vannak!)Minél korábban születnek annál nagyobb az esélye, hogy betegek lesznek.Gondolt át ha nincs próblémád vállalod-e ezt a kockázatot, hogy minél több gyereked legyen rövid idön belül? Amúgy Magyarországon 3 embriot ültethetnek vissza, de van olyan ország is az Euroban , ahol csak 1-et. Pont a koraszülések és ellátásuk miatt.
2010. jan. 29. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom csak a kérdezőnek szól!

Sajnos itt nem fogsz konkrét válaszokat kapni, ellenben hideget-meleget igen. Nekem az a véleményem, hogy (ebben a testeben) mindenkinek egy élete van és azt kezd vele, amit akar. Ezen az oldalon, ebben a topicban, sajnos nagyon sok megkeseredett, meddő hölgy van. Én néha lúzereknek hívom Őket. Nem azért, mert nem jön össze nekeik a gyerek, hanem azért mert irigyek másokra. Szóval, keress fel egy klinikát (Kaáli, BMC, Dévai) és tedd fel ott a kérdésedet. Nem fog senki megvetni ezért a gondolatodért. Amennyiben vállalják a kezelésedet, szemrebbenés nélkül fognak pénz összeget is mondani.

2010. jan. 30. 22:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Már mondtam, hogy a részletekbe ne menjünk bele! ha komolyra fordul a dolog, akkor mindennek útána járunk majd! Azért köszönöm a tájékoztatást!

Útolsónak köszönöm a kedves szavakat és az információt!

2010. febr. 2. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!