Lehet hogy most sikerült? írjatok tapasztalatokat lécci.
Első terhességemet a ciciből vettem észre, telt lett, nehéz, megduzzadt és érzékenyek voltak a bimbóim, úgy éreztem, szét akar durranni az egész. Sajnos az vetéléssel végződött, de nagyon korán észrevettem, kb. 1 héttel a nemvárt előtt már sejtettem a mellem miatt, ugyanis nekem a mellem sosem változott a ciklus során előtte.
Most újra terhes vagyok, ami most feltűnt az a hasszurka. A mellem is megduzzadt megint, de most nem mertem neki jelentőséget tulajdonítani, mert a vetélés óta mindig megduzzadt peteérés után, annyi, hogy most talán jobban. A hasszurka viszont annyira határozott volt, hogy annak ellenére tűnt fel, hogy nem is vártam tünetet, nem tartottam esélyesnek a hónapot, mert azt hittem, nem is voltunk jókor együtt. Utólag visszaszámolva két nappal később volt a peteérésem, mint hittem, és úgy stimmel. A szurkák miatt teszteltem a 11. dpo-n, halvány pozi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!