Mit csinálnátok, ha a férjetekről kiderülne, h egyáltalán nem lehet gyereke és te nagyon szeretnél?
1. örökbefogadás
2. spermabank
3. valaki más besegít (titokban/férjed tudtával)
4. lemondasz a gyerekről
5. elválsz
6. egyéb
1. örökbefogadás: így is tervben van, hogy majd örökbe fogadnánk. Ennek oka az, hogy még annyira fiatal az ember 35 éves kora körül, hogy vígan tud babázni, de a kockázatok ilyenkor már egyre csak nőnek. Az örökbefogadás viszont egy nagyon szép gesztus: segítséget, szeretetet, otthon biztosítani egy gyermeknek, akinek nincsen. Tehát ha nem lehetne, ez biztos felmerülne.
2. Spermabank: kizárt dolog, nem hordanám ki szívesen egy vadidegen férfi gyermekét!
3. Ugyanaz, mint előző!
4. Még ezt tartanám elképzelhetőnek: én szeretem és tisztelem a párom. A testem is az övé, ha nem jönne össze baba tőle, akkor másét nem hordanám ki.
5. Nem, ez is kizárt dolog: jóban-rosszban együtt!
6. Egyéb ötletem nincs.
Azonban még egy-két évig nem tervezünk babát, mert be kell fejezni a házat. Valahol laknia is kell majd a kis utódnak. :)
1.
esetleg 2., de valószínűleg szolidaritásból mégsem. (ha neki nem lehet biológiailag gyereke, akkor nekem sem legyen. nem szeretném, ha emiatt kevesebbnek érezné magát)
örökbefogadás...sajnos ebben a helyzetben vagyunk. még 2 hónapunk van addig, hogy papírunk legyen: mindketten meddők vagyunk....rajtam talán lehet segíteni hormonokkal, de férjemnek szerintem csak kamuból adtak c-vitamint,meg macát, mert a doki megmondta, úgysem segít rajta
más pasival....hááát ez egy kicsit gáz....és utána éltek tovább boldogan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!