Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csinálnátok, ha a férjetek...

Mit csinálnátok, ha a férjetekről kiderülne, h egyáltalán nem lehet gyereke és te nagyon szeretnél?

Figyelt kérdés

1. örökbefogadás

2. spermabank

3. valaki más besegít (titokban/férjed tudtával)

4. lemondasz a gyerekről

5. elválsz

6. egyéb

2010. jan. 28. 16:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Most fura dolgot írok, biztos kiakadtok. Van egy baráti házaspár és ők titokban (tehát mindenki tudja) a 2. és 3. verziót választották. Mégpedig úgy, hogy a férj testvérét kérték meg, hogy adjon nekik "anyagot" és azt fecskendős módszerrel juttata be a férj. Ez nekik kétszer is összejött.:)Szerintem jó fejek.
2010. jan. 28. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Bocs: juttatta!
2010. jan. 28. 18:56
 13/22 anonim ***** válasza:

1. örökbefogadás: így is tervben van, hogy majd örökbe fogadnánk. Ennek oka az, hogy még annyira fiatal az ember 35 éves kora körül, hogy vígan tud babázni, de a kockázatok ilyenkor már egyre csak nőnek. Az örökbefogadás viszont egy nagyon szép gesztus: segítséget, szeretetet, otthon biztosítani egy gyermeknek, akinek nincsen. Tehát ha nem lehetne, ez biztos felmerülne.

2. Spermabank: kizárt dolog, nem hordanám ki szívesen egy vadidegen férfi gyermekét!

3. Ugyanaz, mint előző!

4. Még ezt tartanám elképzelhetőnek: én szeretem és tisztelem a párom. A testem is az övé, ha nem jönne össze baba tőle, akkor másét nem hordanám ki.

5. Nem, ez is kizárt dolog: jóban-rosszban együtt!

6. Egyéb ötletem nincs.

Azonban még egy-két évig nem tervezünk babát, mert be kell fejezni a házat. Valahol laknia is kell majd a kis utódnak. :)

2010. jan. 29. 11:29
 14/22 anonim ***** válasza:

1.

esetleg 2., de valószínűleg szolidaritásból mégsem. (ha neki nem lehet biológiailag gyereke, akkor nekem sem legyen. nem szeretném, ha emiatt kevesebbnek érezné magát)

2010. jan. 29. 11:56
 15/22 A kérdező kommentje:
A 3. lehetőség annyival jobb, mint a spermabank, h ott nem egy vadidegen ffi gyerekét hordod ki, hanem ismered az apát. Mondjuk a spermabankban is meg vannak adva rendesen az adatok az illetőről (nem voltam ott, csak egy ismerősöm adott le spermát, onnan tudom).
2010. febr. 2. 08:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Persze a legszebb mindenképpen az örökbefogadás, csak az a baj, h az teljesen zsákbamacska, másrészt pedig annyian várnak babára, h 2-3 évet simán várni kell, szóval ez nem tudom, mennyire segítség.. Ha nagyobb, vagy fogyatékos gyereket fogadsz örökbe, az az igazi segítség, de bevallom, én ezt nem vállalnám.
2010. febr. 2. 08:54
 17/22 anonim ***** válasza:

örökbefogadás...sajnos ebben a helyzetben vagyunk. még 2 hónapunk van addig, hogy papírunk legyen: mindketten meddők vagyunk....rajtam talán lehet segíteni hormonokkal, de férjemnek szerintem csak kamuból adtak c-vitamint,meg macát, mert a doki megmondta, úgysem segít rajta

más pasival....hááát ez egy kicsit gáz....és utána éltek tovább boldogan??

2010. máj. 26. 15:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát igen.. de lehet a fecskendős módszer is, akkor nem kell szexelni a másikkal.. De reméljük, azért inkább sikerül a saját.
2010. máj. 26. 16:35
 19/22 anonim ***** válasza:
és utána ez okoz vajon gondot, mármint hogy az a MÁSIK tudja, hogy az ő gyereke a baba....
2010. máj. 31. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:
kérdező: van azóta babátok?
2010. máj. 31. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!