Gyakorlott ovuteszt használók, mi lehet ennek az oka?
Tegnapi azonos időpontban készült ovutesztjeim negatívnak tűntek, mondjuk élőben sokkal közelebb álltak egymáshoz a csíkok erősségben, mint a képen. Tettem is fel kérdést ezzel kapcsolatban.
A problémám, hogy ma délelőtt 10-kor ugyanilyet teszteltem, gondoltam erősödik majd délutánra, de nem. Most 13 órakor már teljesen negatívak és tojásfehérje nyákom is van. A hőm tegnap esett, igaz csak 1 tizedet.
Szerintetek lehet ma a PÉ-m? Vagy nincs is rendes PÉ-m? (Szoptatok még.)
Köszi előre is!
Még valami: múlt hónapban is így volt, a legsötétebb napon sem volt olyan sötét a tesztcsíkom egyiken sem, mint a kontroll. És mégis az első igazán negatív nap után 1-2 nappal emelkedett a hőm és fent is maradt amíg meg nem jött. Ebből gondolom, hogy lehetett PÉ-m és talán most is.
Szerintetek? A tesztnek higgyek, vagy a nyáknak és a hőmnek?
Ha a görbén látszik, akkor annak higgy! Ezzel csak az a bibi, hogy utólag derül csak, hogy már volt PÉ ;)
Ovuteszt nem mindenkinél válik be, pl. nálam se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!