Először rendeltem, és használok 10-es tesztet, ezekre jellemző a halvány második csík?
Mindkettő reggeli vizeletből van,és vmi rózsaszín 2.vmit is làtok rajtuk.Ez az érzékenység miatt jön ki,vagy lehet ennyire haloványan màr mutathat babát? [link]
Talàn visszaad vmit ez a kép belőle.
Hanyadik dpo? Ettől függően tudom megmondani, hogy mutathat-e babát.
Bár engem még ez nem csapott be. Viszont olyan megesett, hogy a 7 (!!!) DPO-on pozi volt (ilyen, mint a tiéd), 8-9-10-en negatív, aztán 11-en megint pozi. :)
Utolsó,nem írtam,hogy ezek pozitiv tesztek!Csak egy kérdést tettem fel ezekkel a tesztekkel kapcsolatban!
Utolsó előtti,sajnos nem tudom pontosan hányadik dpo nap,hülyeséget meg nem akarok mondani :-(
Köszi,h írtatok.
Kedves Kérdező! Nem kell ilyen "pattogó" stílusban válaszolni. Egyik tesztre sem jellemző gyárilag a "második csík", van amelyiken van, van amelyiken nincs, mindenkinél más. Nem jellemzőbb a 10-es érzékenységűre a "második csík" jobban, mint a 25-ös érzékenységűre. Egyébként Te írtad, hogy "vmi rózsaszín 2.vmit is látok rajtuk...", erre válaszoltunk, hogy mi nem látunk rajta.
Mindezektől függetlenül kívánom, hogy babás legyél és sikerüljön kettő csíkosat tesztelned pár napon belül!
Kedves utolsó!
Szerintem normális stílusban kérdeztem,és válaszoltam.
En nem azt kertem,hogy mondjatok véleményt a tesztemrol,csak tapasztalatokat vártam,olyanoktól akik ezt ismerik!
(Az nem válasz érdemben erre,hogy ezek negatív tesztek..meg nem látok semmit.Bar koszonom,hogy leirtatok.Nem is gondolom,hogy pozitiv teszt!)
Annyit irtam,hogy valamit halvanyan látok,ami Száradasi csik is lehet!
Egy ismerősöm mondta régen,hogy az érzékenyebb tesztekre jellemzőbb,es ez most eszembe jutott!
Koszonom utolso elotti,lehet hogy akkor en is csak ugy jártam,mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!