Szerintetek száradási csík? Többi lent!
Volt már 3 tesztem x epil halvány, időn túli. A 28.-on csináltam. 28-31 napos ciklusom 31. napján tartok.
Ma csináltam egy kazettás tesztet is. Csak sajnos nem tudom, hogy mikor jött ki a második csík. Megcsináltam a tesztet. Késésben voltam, nem láttam rajta 3 percig semmit. Csalódottan bedobtam a táskámba.Másfél róra mulva kutatok a táskámba. Megláttam ezt: [link]
Mi a véleményetek?
Szia! Nem elkeseríteni akarlak, én múlt héten csináltam ugyanezt a tesztet a nemvárt napján, munkahelyen. Siettem, úgyhogy én is csak a 3 percet vártam ki, negatív lett, mire pár óra múlva megnéztem, már teljesen ugyanilyen volt, mint a Tied. Nagyon megörültem neki, másnap reggel elvégeztem egy másik tesztet, ami full negatív lett, harmadnapra meg is jött. Megvan még mindig a tesztem, azóta is rajt van a halvány csík :-( Azért nem gondolnám, hogy valami elindult, csak nem maradt meg, mert másnap reggeli teszt teljesen negatív volt. Szerintem egyszerűen csak becsapott a teszt, pláne mert én is időn túl néztem meg...
Mindenesetre Neked nagyon szorítok, hogy ne járj így, és baba legyen a dologban!!! Majd írj...
De miért nem a szemétbe dobtad a pisis tesztet, miért a tás...na mindegy, nem fogom megérteni sosem a nőket:D
szerintem is pozi egyébként, mert jól látható a második csíkocska!:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!