Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek száradási csík?...

Szerintetek száradási csík? Többi lent!

Figyelt kérdés

Volt már 3 tesztem x epil halvány, időn túli. A 28.-on csináltam. 28-31 napos ciklusom 31. napján tartok.

Ma csináltam egy kazettás tesztet is. Csak sajnos nem tudom, hogy mikor jött ki a második csík. Megcsináltam a tesztet. Késésben voltam, nem láttam rajta 3 percig semmit. Csalódottan bedobtam a táskámba.Másfél róra mulva kutatok a táskámba. Megláttam ezt: [link]

Mi a véleményetek?

2014. jún. 25. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szivbol gratulalok :) remelem en is ilyet tesztelek hamarosan. Vigyazzatok magatokra. (A szaradasi csik az szurke) EZ SZEP POZI :)
2014. jún. 25. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet teszteltem akkor,most 9,5hónapos a fiam :)))) gratulálok,jó egészséget!
2014. jún. 25. 16:18
 3/11 Gyöngyikee ***** válasza:
100%
Szerintem pozitív :) én ugyan így voltam este csináltam csalódott voltam mert nem jött ki a második csík abba az időbe. Reggel csináltam másikat az nagyon halvány lett..megnéztem amit elöző este csináltam és ott volt a második csík..nem akartam elhinni.. Összesen 6db tesztet csináltam.. Semelyik se volt az az erős pozitív de most egy 1hónapos baba anyukája vagyok :)
2014. jún. 25. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt hogy én is a 28.napon csináltam reggeli vizeletből! 2.voltam
2014. jún. 25. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :))Nagyon örülünk, de még nem merjük beleélni magunkat míg nem lát doki :) Eslő baba lenne :)
2014. jún. 25. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 1héttel később mentem dokihoz, :) Szerintem bejelentkezhetsz! 2.voltam
2014. jún. 25. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nem elkeseríteni akarlak, én múlt héten csináltam ugyanezt a tesztet a nemvárt napján, munkahelyen. Siettem, úgyhogy én is csak a 3 percet vártam ki, negatív lett, mire pár óra múlva megnéztem, már teljesen ugyanilyen volt, mint a Tied. Nagyon megörültem neki, másnap reggel elvégeztem egy másik tesztet, ami full negatív lett, harmadnapra meg is jött. Megvan még mindig a tesztem, azóta is rajt van a halvány csík :-( Azért nem gondolnám, hogy valami elindult, csak nem maradt meg, mert másnap reggeli teszt teljesen negatív volt. Szerintem egyszerűen csak becsapott a teszt, pláne mert én is időn túl néztem meg...

Mindenesetre Neked nagyon szorítok, hogy ne járj így, és baba legyen a dologban!!! Majd írj...

2014. jún. 25. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív. Én is ilyen tesztet használtam, megbízható. Nem jön ki ilyen jól látható rózsaszín csík, ha nem vagy terhes.
2014. jún. 25. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem a szemétbe dobtad a pisis tesztet, miért a tás...na mindegy, nem fogom megérteni sosem a nőket:D

szerintem is pozi egyébként, mert jól látható a második csíkocska!:)

27N

2014. jún. 25. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta???
2014. jún. 27. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!