Gyakorlott Clearblue használók: az létezik, hogy halványan, alig kivehetően csak azt látom, ahol meg kéne jelennie a csíknak, pusztán a nedvesség hatására?
Nagyon halványan,alig kivehetően lehet látni egy halvány vonalat.
Nyilván tudom hol kell/kéne lennie,és így azt szugerálom.
Az a kérdés,hoyg nem-e csak azt látom,ahol kéne lennie a vonalnak,mert ott más az anyag?
Tehát kvázi ha vízbe mártottam volna és nem vizeletbe,akkor is látszana....
Nem reggeli vizelet volt,és 2 nap van még nemvártig,csak türelmetlen voltam.
A vízszintes vonal (ami a negatívot jelzi) erős kék,és ilyen pöttyökből állva alkot egységes vonalat.
A másik meg olyan mintha valami árnyék lenne,és mintha mélyebben lenne. Nem tudok másképp fogalmazni.
Ami fura,hogy 1 percen belül láttam,tehát nem lehet száradási csík,de tényleg nem egyértelmű és extrém halvány.
Fel tudnék,mert van mivel lefotózni,de szerintem semmi nem látszana rajta,mivel szabad szemmel is alig látszik.
Ha letettem aludni a lányomat,akkor megpróbálok összehozni valami normális képet!
Lefotóztam.
A telefonon a képen kicsiben a párom is látja (nyilván,ő is látni akarja mint én :-)) ).
De amint a gépre feltettem,nem látszik semmi.
Mindjárt megpróbálom feltölteni.
Remélem jó a link,életemben először csinálok ilyet.
Én a csíkot,nem pontosan középen,hanem enyhén (nagyon enyhén ) balra látom a teljes közepétől. De csak éppenhogy balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!