Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakorlott Clearblue használók...

Gyakorlott Clearblue használók: az létezik, hogy halványan, alig kivehetően csak azt látom, ahol meg kéne jelennie a csíknak, pusztán a nedvesség hatására?

Figyelt kérdés

Nagyon halványan,alig kivehetően lehet látni egy halvány vonalat.

Nyilván tudom hol kell/kéne lennie,és így azt szugerálom.

Az a kérdés,hoyg nem-e csak azt látom,ahol kéne lennie a vonalnak,mert ott más az anyag?

Tehát kvázi ha vízbe mártottam volna és nem vizeletbe,akkor is látszana....

Nem reggeli vizelet volt,és 2 nap van még nemvártig,csak türelmetlen voltam.

2011. febr. 9. 12:58
1 2
 11/12 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
szia! Én is ilyen tesztet csináltam nem várt előtt 4 nappal. Ugyanígy nagyon halvány volt, majd nem ki is dobtam, de a legjobb barátnőm is megnézte és ő látta a csíkot. Ha az ablak felé tartod jobban látszik elvileg. Szerintem baba, grat! :)
2011. febr. 9. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem sokat látok és remélem nem haragszol meg,hogy leírom,de nekem is volt halvány csíkos Clearbluem és 4 nap késéssel megjött...

De remélem, hogy te nem jársz így vele.

2011. febr. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!