Ha irrigátort használok, csökken a teherbeesés esélye?
Szeretnénk, ha kislányunk foganna, így peteérés környékén irrigátort szeretnék használni aktus előtt.
Ha együttlét után 20-24 óra után használom, még maradhatnak bent hímivarsejtek?
Én erről az irrigálós módszerről még nem hallottam. A hüvelyed PH-ja miatt csinálnád? ,ert azt tudom, hogy a savas vagy lúgos környezet hogy hat a hímivarsejtekre.
egyébként ne ovukor legyetek együtt, hanem előtte 2 nappal, és utána már ne, az nagyobb esélyt ad lányra.
Igen, a ph miatt kicsit savasabb környezetet próbálok teremteni. :) Úgy képzeltem, hogy miután már nem menstruálok, minden nap együtt vagyunk. (Ez is kedvezően hat a kislány babára)
Együttlét előtt használnám az irrigátort. Majd következő napon is ugyanúgy előtte. Nagyon nyersen fogalmazva 8kor irrigátor, 9kor szex. Másnap ugyanígy. És a tüszőrepedést megelőző 3 napon nem élnénk házas életet.
Remélem, érthetően leírtam :)
Csak azt nem tudom, hogyha mondjuk 5 napon keresztül használom, nem mosom ki a hímivarsejteket is?
igen, értem. hát az irrigátor szerintem túl drasztikus megoldás.
a czeiczel magyarázta azt az ülőfürdő dolgot, esetleg azt is megpróbálhatod. 1 liter vízbe 1 evőkanál ecetet és az öblögetést követő 30 percen belül összebújni.
orgazmusról meg mndj, le mert az orgazmus lúgossá teszi a hüvelyt, ami ugye a lánykáknak nem kedvez. és mivel a hüvely bemenete a savasabb, így ne mélyre hatolóan csináljátok.
Csak azért okoskodok, mert mi is lányra gyúrtunk, igaz én nem öblögettem. de ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, lemondtam az orgazmusról és kerültük a mélyre hatoló pózokat. nem tudom, hogy valóban ezért-e, de lányunk lesz.
Szívből gratulálok kedves utolsó! :)
Én is próbálok mindent bevetni, hogy legyen egy kislányom is. Azt megkérdezhetem, hogy te honnan tudtad pontosan, hogy mikor van tüszőrepedésed? Ovulációs teszttel, vagy hőmérőztél? Vagy a Billings-módszert alkalmaztad?
Mi következő hónapban kezdjük a próbálkozást. Reméljük, sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!