Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezernyi tűszúrás érzete az...

Ezernyi tűszúrás érzete az alhasban?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Lassan 1 éve szeretnénk babát férjemmel,eddig sikertelenül.Egyik ismerősöm elmondása szerint voltak alhasi görcsei terhessége alatt,de én nem görcsöt érzek hanem sok-sok tűszúrást.Mai napon jelentkezett először és csak pár pillanatig tartott.Semmi egyebet nem érzek.Van tapasztalatotok ilyenről?Menzesz kezdete júl.27-31-ig.Átlagosan 28 naposak.Köszi a segítséget.

2014. aug. 19. 18:07
 1/10 gabriell88 ***** válasza:
Szia! mi is próbálkozunk egy kis ideje, nekünk nem sikerült a múlt hónap.sajnos én beképzeltem a tüneteket. hasszurka, mellfájdalom, minden volt.Én azt javaslom ne éld bele magad és tudom, hogy nehéz, de a nemvártig próbálj meg nem tesztelni.Én rengeteg tesztet előttem, a semmiért. Most megfogadtam nem fogok ennyire rágörcsölni
2014. aug. 19. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Az első pár próbálkozós hónapot mind benéztem :( Azóta lazítottam és megpróbálom "rendesen" élni a mindennapjaim.Vasárnapra nem várom.És Te?
2014. aug. 19. 18:37
 3/10 gabriell88 ***** válasza:
én csak szeptember 4-re. Most lesz ovum, úgyhogy reménykedek:) Neked drukkolok!:) A vasárnap nem sokára itt van már
2014. aug. 19. 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szorítok én is Neked :) Hátha most...
2014. aug. 19. 18:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Majd megírnád,hogy alakult?
2014. aug. 19. 20:20
 6/10 gabriell88 ***** válasza:
köszönöm! Persze, te is írd meg mi lett :)
2014. aug. 19. 20:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben :) Jó éjt
2014. aug. 19. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:

A szurkálás lehet baba, +fejfájás, szédülés, hőemelkedés stb, még biztosabbá teheti a gyanút :) De akár peteérés is lehet, van hogy érzi az ember azt is.

lécci nekem is válaszoljon valaki.. Köszi :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. aug. 19. 20:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Bárcsak én is tudnék segíteni,de nincs még tapasztalatom. :(
2014. aug. 19. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma pisilésnél észrevettem a wc papíron egy kis rózsaszínes-barnás foltot. :( Majd vasárnap kiderül,hogy megjön e vagy nem.De el vagyok keseredve.Nálatok mi a helyzet?
2014. aug. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!