Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segíthet a metformin ha van...

Segíthet a metformin ha van pcom de IR-em nincs?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figyuszka az éhgyomri cukrom világ életemben tökéletes volt, mégis olyan IR-es vagyok, mint a sicc... Önmagában cukorból nem derül ki az inzulinbaj. (Mivel a teherautónyi inzulin, amit az IR-es szervezete ijedtében termel, leviszi a cukrot. De a folyamatos rohammunka kimeríti a hasnyálmirigyet, ezért alakulhat át az IR idővel valódi diabétesszé.) Nagyon jó hír, hogy szabályosak a ciklusaid, ez nagyon bíztató és a TSH is szuper, tehát a helyzetben nincs semmi, ami csüggedésre adna okot! :) Én azt javaslom, keress fel egy jó endokrinológust, aki alaposan megvizsgál.
2014. nov. 12. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nincs ired. Irnél a cukor jó vagy alacsony szokott lenni éhgyomorra.
2014. nov. 12. 10:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :) ezt a metet végig szedem. Egyebkent 2 eve kecskerutat ittam amibol ugye a met is keszul es a harmadik honapban terhes lettem. Sajnos a teat abbahagytam es a baba a 11.heten elment...az annyira megviselt,h csak most szantuk el magunkat az ujbolo babavallalasra...
2014. nov. 12. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem tettem le egyelőre a Metformint, a dokim azt mondta, inkább maradjon. Van, akinél a 12 héttől csökkentik, abbahagyják. Én vagyok a 14 hetes.
2014. nov. 12. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Amúgy azért is kellene a kivizsgálás, mert a metformin adagját is be kell lőni. Ez nem vitamin, hogy megvan, hogy egy embernek mennyi a napi adagja... Az se jó, ha kevés, az se jó, ha sok, nagyon különböző, hogy kinek mennyi kell.
2014. nov. 12. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!