Ez a tea szerintetek segíthet a teherbe esésbe?
Palástfű teáról olvastam, hogy az segít, viszont nem találtam most sehol, és szerettem volna valamit.
a tea neve: Herbária Lady vitál
Amiket tartalmaz: palástfű, pásztortáska, pálófű, páfrányfenyő levél.
Mivel van benne palástfű, szerintetek ez is jó?
(egyébként azt írja, hogy menstruáció előtt és alatt biztosítja a szervezet komfort érzését.támogatja a szervezet védekező rendszerét, hozzájárul a memória javításához, a stressz okozta megnövekedett szellemi igény kielégítéséhez)
tudom hoyg itt a menstruációról ír, és nem a teherbeesésről, de nem találtam mást, amibe van palástfű. amíg nem kapok azt, szerintetek érdemes ezt inni? (esetleg tudnátok valami teát ajánlani még? )
Köszi a válaszokat!
A palástfű még a teherbeesésben sem nagyon, inkább a megtartásban. Ezért is isszuk a ciklus második felében. Amolyan progeszteron pótlásként.
A fenti keveréket nem ismerem, de keveréket nem is használnék ebben az esetben.
És mi az, hogy nem találod sehol? Hogy érted?
nincs gond, ha gond lenne, kivizsgáltatnám magam, csak szeretnék kicsit rásegíteni a dologra.
(egyébként kicsit fura, hogy ennyien negatív dolgokat írnak hogy teát szeretnék inni, szerintem nem én vagyok az egyetlen... Teát így is sokat fogyasztok, akkor már ihatok olyat is, ami segít ebben nem? )
Pár boltba néztem a héten, és egyikbe sem találtam. Sem cickafarkfű teát se.
6-os vagyok. szerintem nem írtak negatívat. Én is teáztam, most épp már nem kell. ;-)
Csak ez nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy ezt jól csináld, ismerned kell a ciklusod, a gyógytea fogyasztás szabályait stb. Különben valóban olyan, mintha vízet innál. Ami szintén nagyon egészséges.
Viszont ezek tök alap teák, nem tudom, milyen üzletekben jártál. Mondd!
De igen, írtak negatívat. Pl. javítgatják a toldalékokat az írásában. És ezzel vállalom a lepontozást, nem érdekel!
Szerintem ne igyál ilyen teákat, mert bezavarhat más hormonok működésébe is. Endokrinológus és nőgyógyász tud rajtad segíteni. Mióta próbálkoztok?
Szia!
Én gyógyszertárban szereztem be. Palástfű virágzatot. Ott próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!