Ha az inzulinom nem magas, de pco-m van, attól még segíthet a metformin, vagy nem? Egyáltalán javasolt ilyenkor a met?
Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 17:16
1/3 anonim válasza:
Nem segít ilyenkor. Az kimondottan az inzulinra van, de a pcos nem mindenkinél jár együtt ilyen "társbetegséggel".
2/3 anonim válasza:
szia én is ebben a cipőben vagyok inzulin és cukorérték rendben így a diabetológus azt mondta más felé kell kereskedni. kérdeztem akkor mi az oka a pcomnak, mert elvileg inzulinérték emelkedés az oka. erre azt mondta, hogy néhány est kivétel és én ebben a néhányban vagyok benne.nem kell így a metformin.
3/3 A kérdező kommentje:
most beszéltem egy endokrinológussal,ő azt mondta hogy ettől eltekintve a metformin még segít rajtam.peteérés lesz tőle.nagyon megörültem.köszi a válaszokat.
2008. okt. 20. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!