Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ha begörnyedtek...

Szerintetek? Ha begörnyedtek vagy előrehajoltok ülve nektek meg lehet fogni a hasatokat, össze lehet fogni?

Figyelt kérdés
Sziasztok párommal nagyon szeretnénk gyereket már betegesen beképzelem magamnak de reménykedek. Ha begörnyedtek vagy előrehajoltok ülve nektek meg lehet fogni a hasatokat, össze lehet fogni

2014. nov. 9. 09:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Régen olvastam már ekkora zagyva és bugyuta kérdést...

Biztos,hogy való neked gyerek? Jól gondold át!

2014. nov. 9. 11:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus :-S

Te ezt most komolynak írtad ki,vagy csak felakarod dobni a napunkat?Régen nevettem ennyit,koszi!

2014. nov. 9. 11:51
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
10-es: Ezt már sosem tudjuk meg, úgy látom! (Kár!)
2014. nov. 9. 13:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kérlek, ne vállalj gyereket, legalábbis addig ne, amíg a tested biológiai működésével nem vagy tisztában.
2014. nov. 9. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a bőrére gondol a kérdező:D Igen, valószínűleg mindenki tud ilyet akinek van bőre a hasán, aki nagyon vékony annak kicsi, akin van egy kis zsír is még nagyobbra tudja összehúzni a hasán.

Kérlek add istenem hogy ennél előbb összejöjjön nekünk, bár tudom nem kell hozzá sok ész, de na.... Hány éves vagy amúgy kêrdező?

2014. nov. 10. 06:55
 16/26 A kérdező kommentje:

36

de nem arra értettem , hanem hogy állapotosa össze leget-e

2014. nov. 10. 15:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát, én sem igazán értem... Az elején még tök ugyanolyan volt a hasam mindkettővel, mint nem terhesen, a közepén nem kellemes begörnyedni, vagy előre hajolni, a végén meg lehetetlen. A hasadon aztán figyelhetsz bármi jelet, nem lehet észrevenni 4 hetesen semmi különbséget, csak egkoban 10 hetesen, de ez is ritka. (Én pl nagyon vékony vagyok, ezért az 1. gyerekemnél 10 hetesen, a másodiknál 8 hetesen kezdték kérdezgetni, hogy van-e baba, de van ismerősöm, akinek 20 hetesen is alig látszott valami.) De mondom, ha olyan típus vagy, mint én, akkor sem 4 hetesen veszed észre, hogy nő a hasad, ha viszont már 10 hetes lennél, akkor mmár 2x is kimaradt, és ha negatív a teszt, akkor inkább orvoshoz menj, mert valami más probléma lehet, de terhes nem vagy!
2014. nov. 21. 16:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, de jót nevettem!:D

Én is most zárok egy "negatív" hónapot, így elég lehangolt vagyok. De ez!!! Hát ez felvidított! Meg pár válasz is!

Vizuális típus vagyok. :D Köszi a kellemes perceket!

2014. nov. 21. 20:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Rakjál már föl képet, hogy te hogy érted ezt a has összefogást! :)
2014. nov. 22. 08:29
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy kell képet rakni?
2014. nov. 22. 10:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!