Szerintetek? Ha begörnyedtek vagy előrehajoltok ülve nektek meg lehet fogni a hasatokat, össze lehet fogni?
Figyelt kérdés
Sziasztok párommal nagyon szeretnénk gyereket már betegesen beképzelem magamnak de reménykedek. Ha begörnyedtek vagy előrehajoltok ülve nektek meg lehet fogni a hasatokat, össze lehet fogni2014. nov. 9. 09:10
1/26 anonim válasza:
Mi az, hogy össze lehet fogni a hasat begörnyedve? És ez hogy jön a teherbeeséshez?
2/26 anonim válasza:
akarhanyszor elolvasom a kerdest nem tudok rajonni mit akarsz ebbol kihozni !!! fejtsd ki bovebben h mire gondolsz.
3/26 anonim válasza:
Alig tudtam értelmezni a kérdést:) Én hülye ülök itt a gép előtt-előrehajolok és megfogom a hasam 2 oldalát és próbálom összehúzni,hogy értelmezzem a kérdést,de.....inkább a lényegét:D
Nem lehet egy várandós pocakot összehúzni,legalábbis aki már előrehaladott állapotban van annak nem:) Aki 8-10.héten van annak biztosan..
Én már a 35.hétben vagyok, a pocakom mozdulatlan maradt:)
Remélem tudtam segíteni :D
4/26 anonim válasza:
Hát én se tudtam értelmezni, de az utolsó válaszadó valószínű rájött, mit akarsz. 33 hetes vagyok, de nem tudom összébb húzni, behúzni a hasam, és már 20 hetes koromtól ez lehetetlen. Egy pár hetes terhességet még el lehet tüntetni egy hasszorítóval-kérdés, hogy egészséges e-, vagy be lehet húzni a hasat kicsit, mert azok még csak puffadások. Onnantól kezdve, hogy már nem puffadás, hanem rendes terhespocak, onnantól kezdve nem lehet behúzni.
5/26 anonim válasza:
Ha még az elején vagy akkor biztosan összébb lehet húzni. De kb félidőtől már biztosan nem :)
6/26 anonim válasza:
én kb. a 24. héttöl nem tudom -behuzni és összenyomni a hasamat..
de ugyebár, ha a 20. hét környékén lennél arrol már tudnál...
7/26 anonim válasza:
Meg lehet fogni a hasamat, pedig nem vagyok terhes! Miért nem lehet normálisan megfogalmazni egy kérdést?
8/26 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jól értelmezem a kérdést, de nekem az jön le, hogy nagyon szeretnél babát, de vagy még nincs értelme tetsztelni, vagy a teszt negatív lett, de annyira szeretnéd, hogy azt gondolod egyéb furcsa módon is meg lehet állapítani a terhességet. Sajnos az, hogy be tudod húzni a hasad, vagy össze tudod fogni, inkább jelenti azt, hogy híztál, minthogy terhes vagy. Csinálj inkább tesztet. Ha ilyen egyszerű lenne megállapítani a terhességet, akkor a tesztgyártók már régen csődbe mentek volna. Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt, de egy kicsit próbálj a realitás talaján maradni, és nem elveszíteni a józan paraszti eszedet.
9/26 A kérdező kommentje:
igen már csináltam negatív lett csak nagyon reménykedek benne de össze tudom fogni:(
2014. nov. 9. 10:17
10/26 anonim válasza:
Még mindig nem értem, hogy lehet összefogni a hasat...
És hogy ez miért jelez terhességet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!