Honnan fogom tudni, hogy készen állok az anyaságra?
már nincs messze és tudni fogod :)
hiszen sokat érdeklődsz, ez már jó jel
ismét az első vagyok. ezt a kérdést én írtam ki. Rá két hétre már tudtam, hogy "igen, most akarom". párom még nem, sajnos. ez azóta nagyon megvisel. nem tudom, hogyan terelhetném másfelé a gondolataimat...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszi első! Jó volt végigolvasni!
Én is attól "félek", hogy nem vagyok e még túl önző a gyerek-témához. Nem fogom e azt érezni, hogy de jó lenne ide meg oda elmenni a fürdetés helyett...
Idén diplomázom és tervben van egy jogi diploma is...
Gyerek mellett lehetetlennek tűnik.
Az már elgondolkodtató, hogy azt "számolgatom", hogy a mostani anyagi helyzetünk mellett, milyen lenne, ha lenne?
Azon agyalok, hogy milyen lenne babázni? Nem bánnám e meg?
Ha nem teszed fel ezt a kérdést bizonytalanul és nem "döntés" hatására szeretnéd.
És NE a környezeted határozza meg a te gyerekvállalásod!!! NE számítson, hogy a többieknek hányadik jött össze huszonhét és feledik szülinapjára!
Amíg felmerülnek benned kételyek, addig nem állsz készen.
Én akkor éreztem, hogy most jött el az idő, amikor:az utcán egy kisbaba látványától elsírtam magamat, amikor a gyógyszertárban az elevit vásárlásánál elsírtam magamat, amikor minden gondolatom azon járt, hogy nem érdekel,hogy kevesebb lesz a pénzünk, hogy sosem lesz magánéletem jóideig, csak annyira szeretnék már egy kisbabát.
Amikor amikor a párommal megbeszéltük, hogy jöhet, akkor nem a ruhaboltba mentem pénzt költeni, hanem elkezdtem félretenni-na nálam ekkor jött el az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!