Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Már két éve várom a csodát! Részletek lent!
Figyelt kérdés
Minden hónapban reménykedek.Teáztam,szedtem clostit,norcolutot.2008 novemberében volt egy méhtisztításom,2009 decemberáben volt egy műtétem,laparoszkópiának indult petefészek cysta miatt,de sajnos kipakolták a jobb oldalamat.Se petefészek,se petevezeték,ráadásul a szövettanom sem túl jó,valami sárgatest hiány.Hányingerem van magamtól és lelekileg is padlón vagyok.Nem érzem nőnek magam.2010. jan. 27. 13:20
1/17 anonim válasza:
Nem tudok neked semmi jót tanácsolni, csak, annyit, hogy NYUGI!!!
Mi 6 éve várjuk a kis csodánkat.
2/17 anonim válasza:
esetleg egy jó kineziológus, természetgyógyász, vagy akupunktúra stb(tudom egyik sem olcsó, de több ismerősömnél is használt)?
hidd el csodák pedig vannak!!!
3/17 anonim válasza:
Rgy petefészekkel és petevezetékkel is teherbe lehet esni. A sárgatesthiányt is lehet kezelni, pótolni a sárgatest-hormont gyógyszeresen. Erre ráadásul van egy gyógynövény is, a barátcserje, ami semmiféle gyógyszerbe nem kavar bele, de esetleg segíthet.
És NŐ vagy, ne felejtsd el! EWgy petefészekkel is nő vagy.
Sajnálom, hogy nem segíthetek többet. :-(
4/17 anonim válasza:
Szia a helyedben biztosan felkeresnèk egy Meddôsègi Központot ès megpròbàlnàm az inszeminàciòt vagy a lombikot.
5/17 anonim válasza:
nem tudom hogy ez segit-e,de unokatesomnak is csak egy petefészke van,és most 16 hetes terhes.
6/17 anonim válasza:
elözö vagyok,amugy nagyon sajnálom,sok sikert nektek.
7/17 anonim válasza:
A húgomnak egy petefészke van és 3 hónap alatt sikerült teherbe esnie.Ne csüggedj, inkább bízz magadban!
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és bíztatást!Jól esik!
2010. jan. 27. 14:47
9/17 anonim válasza:
Az én kolleganőmnek is csak egy petefészke van, neki csak minden második hónapban van éppen ezért peteérése. Hőmérőzőtt, és kétszer is terhes lett, két gyönyörű gyermeke van. Én is nagyon nehezen lettem terhes, de egyszer olvastam, hogy minden kisbaba egy felhőn űl, onnan néz, és ő fog kiválasztani téged a legalkalmasabb pillanatban. Elkezdtem ebben hinni, és rögtön a következő hónapban terhes lettem!! Ne add fel, hidd el megéri várni! Sok szerencsét!
10/17 anonim válasza:
Én is csak bátorítani szeretnélek.Ne bántsd magad ilyen szavakkal.Annyi mindent tettél és mind ezt nem hiába.Pont annyi méh kell a kisbabádnak aki melléd szegődik amennyi neked van. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!