Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok? Mit tegyek?...

Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Már két éve várom a csodát! Részletek lent!

Figyelt kérdés
Minden hónapban reménykedek.Teáztam,szedtem clostit,norcolutot.2008 novemberében volt egy méhtisztításom,2009 decemberáben volt egy műtétem,laparoszkópiának indult petefészek cysta miatt,de sajnos kipakolták a jobb oldalamat.Se petefészek,se petevezeték,ráadásul a szövettanom sem túl jó,valami sárgatest hiány.Hányingerem van magamtól és lelekileg is padlón vagyok.Nem érzem nőnek magam.
2010. jan. 27. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Először is próbáld meg ne utálni magad, még akkor is, ha nehezedre esik!!!Ez nagyon fontos, ha nem megy magadtól, nézz utána hogyan érd el, hogy örömmel nézz a tükörbe, ne úgy hogy hányingert kapj.

A babához is sok sikert kívánok!

2010. jan. 27. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Csak, hogy én is meséljek Neked pozitív példát.

Barátnőmnek is kiszedték az egyik petefészkét. Félt, hogy nem lehet babája. Rá három hónapra terhes lett. Megszületett a csodaszép kisfia. Aztán egyszercsak megint bejelentette, hogy babát vár. Nem tervezték még, de egyik éjszaka kiszakadt a gumi és megint egy kisfiú lett ennek a véletlennek az eredménye. Szóval látod egyáltalán nem lehetetlen.

2010. jan. 29. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi 2 évet próbálkoztunk, aztán elmentünka Káliba és az első konzultáció után (még vártam az eredményekre, mert rengeteg vizsgálatot elvégeznek) teherbe estem. Nyilván leleki oka volt, de hozzáteszem, hogy az egyik petefészkem sem százas. Szerintem menj el egy meddőségi centrumba. A másik,a mit tapasztaltam, hogy egyszer csak elkezdtem rengeteg mézet enni a terhesség alatt és még most is (6 hónapos a kislányom), és utólag olvastam, hogy mennyire jó hatású a méz a teherbeesés szempontjából. Talán egyél mézet. Kitartást!
2010. jan. 29. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Győr-Sopron megyében van egy doki, esküszöm csodát tesz. Ha érdekel írj privit, megadom a számát.
2010. jan. 29. 19:25
 15/17 anonim válasza:
Engem is érdekele a Győr-Moson -Sopron megyei doki neve és elérhetősége! Konkrétan meddőségre specializálódott?
2010. jan. 30. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze a lelked és minden rendbe jön!

A női test csodálatos, fantasztikusan képes regenerálódni, menni fog neked is, de a lelkednek is rendbe kell hozzá jönnie!Hajrá!

2010. jan. 30. 09:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz! Nem hiába teremtett így minket az Ég!"2 petefészekkel!!!Gondolj bele, neked nincs meg az egyik....nagy dolog,ott a másik!!! Koncentrálj erre!! Nekem nincs már meg az egyik petevezetőm, de soha nem is gondoltam arra,hogy én ettől egy cseppet is kevesebb lennék.Sok erőt!!! Üdv
2010. jan. 30. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!