Akik érezték a beágyazódást, pontosan mit éreztek?
Figyelt kérdés
A méhemnél szúrkálódást érzek és mintha meg akarna jönni. Most vagyok a 9-ik DPO-n.2014. nov. 5. 14:04
1/3 anonim válasza:
Kb ezt, meg egy napig annyira szedultem, hogy nem tudtam felkelni. (Sose szoktam amugy szedulni) Persze kozel sem biztos, hogy az miatt volt, de teny, hogy azokban a napokban :)
2/3 anonim válasza:
Nekem befeszültek e melleim és fájtak na meg persze szúrkált a hasam egy picit.
3/3 anonim válasza:
Nem terveztünk babát (de persze nagyon örültünk a pozitív tesztnek), legalábbis nem készültünk rá. Abban a hónapban csak 1x voltunk együtt, eszembe sem jutott arra gondolni, hogy teherbeeshetek. Kb. 9 nappal utána főzés közben enyhe szurkálást éreztem a hasamban. Kb. 5-10 percig tartott. Soha nem tapasztaltam korábban ilyet és egy pillanatra bevillant, hogy talán baba lehet a dologban. Aztán másnap elkezdtek fájni a melleim, erősebben, mint menzeszkor és gyenge menzesz-szerű fájdalmat éreztem a hasamban. 13. DPO-n erős pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!