Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik TÉNYLEG érezték a beágyaz...

Akik TÉNYLEG érezték a beágyazódást pontosan mit éreztek?

Figyelt kérdés

Valaki szerint lehet érezni, valaki szerint pedig nem. Olyan emberk válaszát várom, akik tényleg érezték és baba lett belőle. Mik voltak ezek a tünetek és mikor jelentkeztek?

Köszönöm!

2014. márc. 25. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szurkálódást éreztem alul, még sosem voltak ilyen tüneteim, ezért sejtettem, hogy most az a pillanat van. Ezen kívül megérzés volt... :)
2014. márc. 25. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Az elso gyerkocnel semmit.

masodiknal csak beagyazodasos verzesem volt

a harmadikkal olyan gorcsom lett par orara hogy vetekedett a vajudassal

2014. márc. 25. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon erős gorccsel járt a beágyazodas! Éjjel erre ébredtem fel. Egy hosszú, elnyujtott gorcsre gondolj, jobban nem tudom megfogalmazni. Ez akkor egyszer fordult elő. Én hasszurkakat nem éreztem.
2014. márc. 25. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 25. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Én lombikos kismama vagyok, 5 napos embriókat ültettek vissza, tehát ők már szinte "azonnal" beágyazódtak.

Aznap késő este nagyon furcsa rosszullét jött rám hirtelen, befeszült a hasam, megfájdult minden izmom és ízületem, még feküdni se tudtam, úgy éreztem magam mint akit összevertek, még a bőröm is fájt. Kb. fél óráig tartott és olyan hirtelen múlt el mint ahogy jött.

Tudom nem tipikus beágyazódásos tünet, de nem tudok azóta se másra gondolni hogy mi volt ez, mert időben nagyon passzolt.

2014. márc. 25. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Menstruációs görcsök jöttek elég rendesen. Azt hittem, meg fog jönni, de pár óra múlva elmúlt. Ez egy hétfői nap volt, az aktus utáni 11. nap és csütörtökre nem vártam. Péntek reggel halvány pozitívat teszteltem, ami szombatra erős lett.
2014. márc. 26. 07:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. márc. 26. 07:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szurkalast, alhasi görcsöket éreztem. Kb 1 napig, majd elmúlt. Tudtam, hogy ez "az" és nem mensi, mert a mensi 1 het múlva lett volna esedékes
2014. márc. 26. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
alhasban, jobb oldalt húzódást, feszülést éreztem...
2014. márc. 26. 16:31
 10/10 anonim ***** válasza:
A méhemet egy kis szakaszon mintha megcsavarták volna, én ezt két egymást követő napon éreztem. 7-8 dpon. 9. nap pozi lett a 10-es teszt. Én ezt annak gondolom, aztán ki tudja. De szagundorom van 6 dpo óta... :)
2014. márc. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!