Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én látok rajta halvány...

Csak én látok rajta halvány második csíkot?

Figyelt kérdés

3 nappal ezelőtt pecsételő vérzésem volt.Reménykedem benne,hogy beágyazódási pecsételés volt.Ma reggel teszteltem.Lehet,hogy annyira szeretném,hogy csak én látok oda még egy csíkot.Ti látjátok?Holnaputánra nem várom.

[link] Jpg [link] Jpg [link] Jpg

2014. nov. 5. 13:09
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
De jo akkor nagyon nagy az orom:)) gratulalok megegyszer nektek!!!
2014. nov. 8. 12:54
 42/49 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok :) Még életemben nem voltam ilyen boldog.
2014. nov. 8. 13:12
 43/49 A kérdező kommentje:
Sziaszia kedves ismeretlen :) Vannak híreid?
2014. nov. 10. 19:17
 44/49 anonim ***** válasza:

Szia:))

Aranyos vagy, koszonom a kerdesed!

Meg nincsenek..ugye csak 17.-re nem varom igy ugy gondoltam majd penteken tesztelek hatha..:)) akkor irok mi lett!:)

Ti jol vagytok? Mikor mesz orvoshoz?

2014. nov. 10. 20:06
 45/49 A kérdező kommentje:
Mindenképp írj :) Köszönöm jól vagyok.Ma voltam dokinál,minden rendben,2 hét múlva ismét kell menjek a szívhang miatt.Férjem is bejöhetett az ultrahangra és szerintem most tudatosult benne,hogy tényleg babánk lesz,mert elsírta magát :)
2014. nov. 10. 21:32
 46/49 anonim ***** válasza:

:)

De jo!!!! Olyan nagy boldogsag ez! :)

Orulok, hogy minden rendben volt! Irok en is penteken es koszonom neked a drukkot!:)

Szep estet nektek;)

2014. nov. 10. 21:53
 47/49 anonim válasza:
Milyen lett a teszt, utolso hozzaszolo? :)
2014. nov. 19. 14:34
 48/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem akarok offolni vagy belekontàrkodni a kérdésbe, de itt úgy làtom sas szemûek írtak! :) Feltehetném ide a tesztjeimet, megnéznétek?

Gratulàlok kedves kérdezõ! Jó egészséget nektek!!! :)

2014. nov. 19. 15:50
 49/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megnézem szívesen én is.Én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lett.
2014. nov. 19. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!