Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én látok rajta halvány...

Csak én látok rajta halvány második csíkot?

Figyelt kérdés

3 nappal ezelőtt pecsételő vérzésem volt.Reménykedem benne,hogy beágyazódási pecsételés volt.Ma reggel teszteltem.Lehet,hogy annyira szeretném,hogy csak én látok oda még egy csíkot.Ti látjátok?Holnaputánra nem várom.

[link] Jpg [link] Jpg [link] Jpg

2014. nov. 5. 13:09
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Tényleg? :) Még tegnap este is azt nézegettem,férjem megunta és kidobta.Szerinte is van ott valami,de majd kiderül.
2014. nov. 6. 19:56
 22/49 anonim ***** válasza:
44%
hát klafa férjed van.....
2014. nov. 6. 20:27
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseriteni de ez egyenlore tenyleg nega! Nem ertem miert irjak, hogy terhes vagy ott a masodik csik??

Kivanom, hogy holnap legyen ott de ez a teszt 100% negativ sajnos !

Higgy nekem en mar biztam napokig ilyen tesztekben es ez nem mas mint szellemcsik vagy szaradasi csik:((

Lehet lepontoznak de nem erdekel neked akarok jot!

Nyugodj meg...ha ott a baba a pociban akkor elobb utobb szep pozi lesz!:))

2014. nov. 6. 20:31
 24/49 A kérdező kommentje:
Férjem csak jót akart ezzel.Nem fog senki lepontozni kedves utolsó.Köszönöm a meglátásotokat.Nem bíztam el magam,mert nem akarok csalódni.Pár nap múlva tesztelek és remélem,hogy baba lesz,ha nem akkor majd legközelebb.Jól esik,hogy jót akartok így ismeretlenül is.
2014. nov. 6. 21:55
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Remelem en is, hogy baba lesz!! A ferjed jol tette, hogy kidobta a tesztet mert aludni sem tudnal csak azt bamulnad!:))

Tapasztalatbol mondom;)

2014. nov. 6. 22:54
 26/49 A kérdező kommentje:
Az biztos :) Reggel megcsináltam a tesztet és pozitív lett.Nem is hiszem el.De amíg a doki nem lát nem is merem beleélni magam.
2014. nov. 7. 13:55
 27/49 anonim ***** válasza:

Gratulalok!!!!

Sok boldogsagot:)

2014. nov. 7. 14:15
 28/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. nov. 7. 14:19
 29/49 anonim ***** válasza:

Tudsz feltenni kepet?

Csak kivancsi vagyok mennyit erosodik igy 2 nap utan mert en neganak lattam a tegnapelotti teszted!

En is ebben a cipoben jarok;)

2014. nov. 7. 14:20
 30/49 A kérdező kommentje:
[link] nagyon szar a kép :(
2014. nov. 7. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!