Lehet baj? Részletek lent!
Ha megfogan a babád most, az azt jelenti, hogy a méhed felkészült egy baba kihordására, szerintem emiatt ne aggódj.
Egy barátnőm 6 hetes vetélés után rögtön a következő hónapban babás lett és megszületett a gyönyörű, okos lánya.
Szia!
Nekem novemberben volt spontán vetélésem, 5 hetes volt, szépen kitisztult, nekem sem volt műtét! A dokim azt mondta, ne várjunk, ha újra babát szeretnénk. Kb. 2-3 hétre rá peteérésem volt, rá 2 hétre + teszt! Most 10 hetes a baba! 7 hetesen nézték, minden rendben volt vele, majd legközelebb a jövő héten megyek dokihoz!
Bízok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és drukkolok neked is!
Nekem is júliusban volt misses abom, hasonlóan mint neked ki kellett volna várni még egy ciklust, csak egyetlen egyszer nem védekeztünk:) És most már 16 hetes terhes vagyok! Szóval ne aggódj, ha sikerült a baba!
(tegnap is leírtam itt, bocs ha valaki 2x olvassa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!