Terhes lehetek, ha halványan van csik?
Szia!!!nemtom milyen tesztet csináltál,de általában mindnél ottvan a leírásban,hogy 3-5másodpercig kell a vizeletben tartani,nemszabad tul belenyomni....tehát ezekkel is ellkhet ugymond rontani,énszerintem vegyél egy másik,s nézd meg azt is az mit mutata....énis tesztelős időszakomban vagyok,én tegnap-és ma csin egyet-egyet,nálam a tegnapi rögtön kimutatta a +,a mai nekemis halvány volt,ezér gondolom probálj ki egy másik fajtát.Monduk a fene sem tudja ezek mennyire 99%-ak,legbiztosabb egy nőgyógyász!!!!
Üdv.:moniq
Szia!
Én is igy voltam. Nem vártam meg az időt, s majdnem eldobtam a tesztet, mikor halványan megláttam a második csíkot is. Vártam még egy kicsit, s akkor kissé jobban látszódott.
A dokim akkor azt mondta, hogy a halvány csík is csík. Valószínüleg később volt peteérésem, s később fogant a baba.
Ilyenkor még kevesebb a HCG az ember szervezetében, ettől halványabb a csík.
Az UH kimutatta a 2 csík okát. Ugyhogy nyugi!
Gratulálok!
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!