Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki akinek nagyon...

Van itt valaki akinek nagyon nehezen jött össze a baba és félt, hogy mi lesz mikor mégis kiderült hogy várandós?

Figyelt kérdés

4 éve várunk a babára, sok megpróbáltatáson mentünk keresztül érte. Sikertelen lombik és inszem. Most spontán megfogant, de mivel volt már előtte vetélésem nagyon félek, hogy mi lesz. Nagyon örülök, mert úgy vártunk rá, de nagyon félek is, és a férjemen is látom hogy így van vele. Félünk egy újabb csalódástól, és valahogy nem tudunk felhőtlenül örülni. nem tudok nem stresszezni és nem erre gondolni.

Ha spontán jött a baba most szerintetek nagyobb az esélyen hogy egészséges lesz és megmarad?

Volt már így valaki?

2014. okt. 27. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek!

Boldog babavárást!!!

2014. okt. 30. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok első vagyok sikerült a baba most bízok a legjobbakban hogy minden rendbe lesz. ma megyek dokihoz este megírom a fejleményeket.
2014. nov. 26. 09:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok! :) Remélem minden rendben lesz! Én már túl vagyok a 12 heti Ultrahangon, mindent rendben találtak, és már néha érzem Babócát is, ez egy kicsit megnyugtató! Biztos minden rendben lesz náltok is! :) Kitartás! :) Boldog babavárást! És várom a híreket! :)
2014. nov. 26. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok: Gratulálok nektek. Élvezzétek ezt az időszakot, olyan gyorsan eltelik.

Kedves kérdező nálatok már tudni a nemét?

2014. nov. 27. 11:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem tudták még megmondani a nemét, nem valami jó a kórházi ultrahang. :/ Sajnos a kép se sikerült jól, szinte alig vehető ki rajta a bab. :( Bár egész jól lehetett látni a monitoron. :) Legközelebb elvileg csak 20 hetesen kell menni, de én nem fogom addig kibírni, megpróbálok beszélni a dokival, nem-e lehet beiktatni egy ultrahangot valamikor a kettő között. Sajnos a párom lemaradt erről az ultrahangról. :( Így utoljára 8 hetesen látta, azért azóta elég sok minden történt, ezért is szeretnék majd mihamarabb újra látni a Picurkánkat. :) Nektek mikor derült ki a neme?
2014. nov. 27. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Mivel mi az uh-kat egy genetikussal csináltattuk (ott profi gép volt), így 12 hetesen már látták, hogy kislány. Ezt a 18 hetesen is megerősítettek. A szakrendelőben csak 18 hetesen tudták megmondani a nemét.
2014. nov. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!