Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik elötti honapban változt...

Lombik elötti honapban változtattatok az evési szokásotokon? Tettetek bármit máshogy?

Figyelt kérdés

2014. okt. 17. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Az evési szokásokat alapjában változtattuk meg, nem csak egy hónappal előtte. Teljes kiőrlésű kenyér, inkább szárnyasok, cukor helyett nyírfacukor. Alkohol, cukrozott üdítők mellőzése. Csináltunk méregtelenítés céljából (nem a szigorú) candida diétát pár hónapig, ami jót tett az anyagcserénknek.

Amit közvetlen előtte való hónapban ittam, az a lapacho tea, amit már a stimus hónapban ettünk az a bionom halpástétom. Beülti után, pedig szedtem magamtól az aspirin protect 100, annak ellenére, hogy nincs bajom a véremmel, de jobb a méh vérellátottsága tőle, ja és egész ciklusban minden nap ittam fél/egy deci vörösbort.

Mondjuk nekem a sikeres beültetés előtt rendbe tette egy endokrin doki a tsh-mat, mert bár határértéken belül volt, de ingadozott, és azt mondta, hogy babásodáshoz 1-1,5 kell, hogy legyen. Illetve most több progeszteront kaptam, crinon gél és prolutex injekció formájában.

2014. okt. 18. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, csatlakozom az előző hozzászólóhoz, hogy már előtte változtattunk az étkezési szokásunkon, hónapokkal.

Konkrét példa. Ha Neked nincs inzulinrezisztenciád, mint nekem, akkor nem kell szigorúan venni az étrendet, inkább az általános dolgokra figyelj, hogy az egészségesnek elfogadott életmódot kövessétek. Értem ezalatt, hogy minimiálisra csökkenteni pl. a fehér cukrot, finomlisztet, a feketekávét. Az alkohol elhagyása, gondolom nem kérdés. A fehérjebevitel növelése, sok folyadék. Annyi és olyan típusú mozgás, amennyit tolerálsz, akár séta a friss levegőn jót tud tenni.

Azt Neked kell látni, hogy mi fér bele, mit tudsz betartani, csak ne terheld meg magad, így is elég nagy stressz. Ráhangolódni a készülődésre, kicsit "beletörődő" hozzáállással, hogy "megtettem mindent, amit jelen helyzetemben tudtam, a többi nem rajtam múlik..."

Mivel itt az ősz, a csipkebogyótea (12 órás hideg vizes áztatással) igen áldásos, immunerősítő hatással bír.

Mi egyébként most kezdjük a stimulációt a második gyermekért.

Sok sikert kívánok!

2014. okt. 21. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok utolsonak sok szerencsét.azért kérdeztem mert nekem nem sikerült a 2. Lombikom és bánatomba összevissza ettem,de lassan kezdjük a következőt és nem tudom igy neki merjek e vágni,hogy nem igazán figyeltem.
2014. okt. 21. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok. Köszönöm a biztatást!

Én is ettem már össze-vissza bánatomban, - bár nem tartott sokáig -, tudom, miről írsz.:) Hagyni kell időt magunknak, és az alkalmankénti "bűnözés" miatt már én sem szeretném rosszul érezni magam. Amúgy heti 1 x van "csalónap", akkor egy étkezésre azt ehetsz, amit akarsz. Tudtad? Nekem pl. a gyengém a citromfagyi, szóval nyáron elég sok fagyit ettem, és egy gombócban elég sok a cukor, sajnos. A sportot sem vettem szigorúan a nyáron, de igyekeztem mindenhova bicajjal menni. Majd vettem egy nagy levegőt, utána ismét folytattam a diéta+mozgás+gyógyszeres kombót, már sokkal nyugodtabban. Ennek ismét pár hónapja, hogy normálisan csinálom. Én amúgy vékony vagyok, hízókúrás IR-es diétán vagyok (180g), nincs PCO-m.

Amit most pluszban hozzátettünk, hogy akupunktúrára járunk a férjemmel egy ideje.

2014. okt. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!