Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szólnátok ha sírtok bejön...

Mit szólnátok ha sírtok bejön a párotok és elmondjatok késik lehet baba van, aztán ő azt mondja gyorsan csináld meg a tesztet hogy még el lehessen vetetni? És lvnni sem akar 10 éves élettársi viszony

Figyelt kérdés
Pénztelenségre hivatkozik
2014. okt. 15. 11:38
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Az nem akadály hogy már van egy gyereke. Az nagyobb baj, hogy feketên melózik, mert az hivatalosan papíron nincs sajnos. Én azért jelezném a NAV-nál, hadd kapjon egy jó kis vagyonosodási vizsgálatot, majd ők utánanéznek miből is él, es ha kiderül hogy többet keres mint amit bevall/költ akkor aszerint itélik meg a gyerektartást. Azzal meg ne törődj mut mond, DNS vizsgálattal hamar kiderül hogy ő az apa, szóval nem opcionális hogy ő óhajt-e fizetni vagy sem a gyereke után.
2014. okt. 26. 12:44
 52/59 anonim ***** válasza:

Még valami: te ugye dolgozol? Utánanéztél milyen juttatásokat fogsz kapni?

Megkérdezhetem miért viselted el 10 évig? Gondolom eddig is ilyen lehetett, a leíráod alapján el sem tudom képzelni hogy boldog kapcsolatban éltetek és szeretett...

2014. okt. 26. 12:48
 53/59 anonim ***** válasza:
Az nem ugy van h ő mondta h nem fog fizetni...nem ő rendelkezik ezzel a döntéssel!!!ne hagyd h ne fizessen ami jár az jár.
2014. okt. 26. 15:08
 54/59 anonim ***** válasza:
Én írtam, h a fizuja 15-20 %-át szokták vonni. Ne most ha nincs bejelentett fizuja, akkor nemigen van miből vonni, így az állam foga helyette fizetni a gyt-t, persze csak gombokat, és amint lesz legális jövedelme, vonni fogják tőle. Keserves napok várnak rátok így kérdező. az államnak szülöd a gyereket(és a szüleidnek, ha hozzájuk mész) és egy olyan apa könyöradományaira kell ácsingóznod, aki utál téged és a gyerek se érdekli. Dobd ki a pasit, a babát vetesd el, kezdj életet és szülj egy olyannak, aki boldog lesz, amikor megtudja, h apa lesz.
2014. okt. 26. 17:02
 55/59 anonim ***** válasza:
0%

30 év nem a világ, még lehetsz boldog, de egy gyerekkel a nyakadon senkinek se fogsz kelleni, csak hasonló priuszos, lecsúszott, elcseszett életű trógereknek. A szingliség érték, a független pasik csak azt tartják normális nőnek, aki még nem szült, aki mem elvált, akinek rendezett az élete. Gondolom, te se egy olyan pasit akarnál új pasinak, akinek itt-ott még van elszórva pár porontya, aki után fizetget, meg pár exe, akivel a gyerek miatt kénytelen találkozni, stb. és akinek az ilyen-olyna gyerekeit kénytelen vagy megtűrni, mert mondjuk apuka neveli.

Tudom, kegyetlenül hangzik, de ha nem tudsz albit fizetni, nincs hová menned, a szüleid se támogatnak, akkor az a helyes, ha gyerek és pasi nélkül költözöl.

Tudom, h kegyetlenül hangzik, de sajnos ez

2014. okt. 26. 17:10
 56/59 anonim ***** válasza:

a járható út számodra szerinte,. amúgy m,eg van egy olyan érzésem, h kb. 50 hozzászólás után a kérdező beírja, h mindent megbeszéltek a pasijával, aki időközben egy szent életű ember lett, mindenért bocsánatot kért, boldogan várja a babát és bent akar lenni a szülésnél.

Na ki fogad velem?

2014. okt. 26. 17:16
 57/59 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom utolsó... Én attól jobban félek hogy a kérdező lemond inkább a babáról hogy hazamehessen és tűr tovább. Én sem szülnék szívesen egy ilyen pasitól, bár nem a gyerek a hibás de ne örökölje a gyerek a génjeit inkább, krresnék ên is valakit akinek édemes szülni és ketten vállalják a babát, a tanulópénzt pedi elfogadnám ha már 10 évig naiv voltam... Kérdező, gondold át az anyagiakat, meg tudsz-e élni egyedül, van-e hovamennem, lesz-e segítsêged, dolgozol-e, fogsz-e kapni tgyást, gyedet, el tudsz-e helyezkedni ha visszamész gyesről, lesz-e hol laknotok. Ha ezek ok-k és nagyon vágysz a babáta szüld meg, ha nem akkor gondolkodj még mi a jó. A gyereknek nem biztos hogy az a legjobb ha nélkülözve is vállalod, és azt is kalkuláld bele ha utálod az apját hogy lehet a szakasztott mása lesz.
2014. okt. 26. 18:19
 58/59 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, megkérdezhetem hogy igy két hét után mi van veled, lecsillapodtak a kedélyek, tudod már mihez kezdesz?
2014. nov. 4. 15:36
 59/59 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy alakult a sorsod és a picié is. Ha tudsz, írj.
2014. nov. 6. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!