Mit szólnátok ha sírtok bejön a párotok és elmondjatok késik lehet baba van, aztán ő azt mondja gyorsan csináld meg a tesztet hogy még el lehessen vetetni? És lvnni sem akar 10 éves élettársi viszony
Még valami: te ugye dolgozol? Utánanéztél milyen juttatásokat fogsz kapni?
Megkérdezhetem miért viselted el 10 évig? Gondolom eddig is ilyen lehetett, a leíráod alapján el sem tudom képzelni hogy boldog kapcsolatban éltetek és szeretett...
30 év nem a világ, még lehetsz boldog, de egy gyerekkel a nyakadon senkinek se fogsz kelleni, csak hasonló priuszos, lecsúszott, elcseszett életű trógereknek. A szingliség érték, a független pasik csak azt tartják normális nőnek, aki még nem szült, aki mem elvált, akinek rendezett az élete. Gondolom, te se egy olyan pasit akarnál új pasinak, akinek itt-ott még van elszórva pár porontya, aki után fizetget, meg pár exe, akivel a gyerek miatt kénytelen találkozni, stb. és akinek az ilyen-olyna gyerekeit kénytelen vagy megtűrni, mert mondjuk apuka neveli.
Tudom, kegyetlenül hangzik, de ha nem tudsz albit fizetni, nincs hová menned, a szüleid se támogatnak, akkor az a helyes, ha gyerek és pasi nélkül költözöl.
Tudom, h kegyetlenül hangzik, de sajnos ez
a járható út számodra szerinte,. amúgy m,eg van egy olyan érzésem, h kb. 50 hozzászólás után a kérdező beírja, h mindent megbeszéltek a pasijával, aki időközben egy szent életű ember lett, mindenért bocsánatot kért, boldogan várja a babát és bent akar lenni a szülésnél.
Na ki fogad velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!