Mit szólnátok ha sírtok bejön a párotok és elmondjatok késik lehet baba van, aztán ő azt mondja gyorsan csináld meg a tesztet hogy még el lehessen vetetni? És lvnni sem akar 10 éves élettársi viszony
még most úgy sem nagyon lát semmit a doki. ráérsz menni 2 hétmúlva is. akkor már elmúlsz 6 hetes és többet lát.
Jól tetted hogy megtartod!a párod nem is szeret ha nem kell neki a gyerek
3 kisgyerkőc anyuja :)
Na igen, nem kell mentegetni, sajnos ez a pasi nem megijedt, hanem egy arrogáns, önző féreg, már bocsánat kérdező.
Menj haza anyudhoz, nyugodj meg kicsit, a nov 24 nincs olyan messze, nem tudom hány hetes terhes lehetsz de sokan csak a 8. héten mennek, mert akkor már van szívhang, meg látszik is a baba, elkésve semmiről sem leszel, csak ne idegeskedj addig, nyugi. Most még nem látszik semmi, az orvos is csak visszahívna pár hét múlva, az meg kb nov közepe lenne így is.
Én nagyon hiszek a sorsban és hogy semmi nem történik véletlenül, ha másért nem csak hogy még időben rájöjj milyen emberrel élsz és le tudd zárni. Szerintem te sokat feladtál már eddig is ebben a kapcsolatban, tedd a kezed a szívedre, ez nem lehetett egy boldog és egyenrangú kapcsolat. Oka van ennek az egésznek, lépj tovább akkor is ha fáj, magad és a pici miatt is. Ha így beszél veled sosem szeretett ez a "férfi".
Akkor ha kb 1 hete késik akkor 5 hetes vagy, nem késel le 1 hónap múlva de esetleg próbálj korábbi időpontot szerezni, a nőgyógyászat nem tipikus előjegyzéses sztk rendelés, nálunk legalábbis meg ahova eddig jártam mindhárom helyen beestem mindig.
Hazamentél, vagy van valami fejlemény?
Ezt meg olvasni is rossz, milyen egy szemet ember.
Sajnalom, hogy nem jottel ra hamarabb.
Orulok, hogy megtartod a babat ! En is 5 hetes terhes vagyok, hetvegen mondtam meg a paromnak, akinaz elso sokk utan nagyon boldog volt, pedig csak 5 honapja vagyunk egyutt!
Te is talalsz majd egy ferfit aki elfogad, es szeret a babaval egyutt. Sok ilyen ferfi van !
A nov. 24 az annyira nem rossz,en kulfoldon elek, itt a 12. het elott nincs semmi vizsgalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!