Gravidáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:43
1/7 A kérdező kommentje:
Ma vettem és nem tudom hogy jól tettem-e,mert halottam már hogy a szedése segíti a teherbe esést! Igaz ez?
2010. jan. 23. 19:44
2/7 A kérdező kommentje:
"hallottam"
2010. jan. 23. 19:44
3/7 anonim válasza:
Szia! Én terhesen szedtem, teljesen jó volt, nem híztam sokat és nem szültem óriásbébit sem :). Csak annyiban segíti a teherbeesést, hogy ha vitaminhiány miatt nem akar összejönni a baba, csodát ne várj tőle.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! Azért kipróbálom,hátha!Talán már csak a tudat,hogy szedek valami bogyót!! :)))
2010. jan. 23. 19:48
5/7 anonim válasza:
Én ezt szedtem végig a terhességem során és annak ellenére, hogy elég gyenge az immunrendszerem, a terhesség ideje alatt nem kaptam el semmilyen betegséget (eddig minden évben influenzás lettem).
A teherbeesést nem segíti, viszont érdemes már a fogantatás előtt legalább 1 hónappal elkezdeni a szedését, mert így elősegíti a baba egészséges fejlődését (itt például az idegcső elzáródásra gondolok, aminek fejlődése már akkor lezárul, mikor a teszt kimutatja a terhességet).
Sok sikert!
7 hónapos ikrek anyukája
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!Már ma elkezdem szedni,és remélem hamarosan babázhatok!
2010. jan. 23. 19:56
7/7 anonim válasza:
:) nem segít.. csak abban, hogy ne legyen nyitott gerince a babának. de erre jobb, ha inkább sima folsavat szedsz. gravidát még ráér. (ezekben a terhesvitaminokban is csak a folsav az, ami segíti e rendellenesség kivédését). ha teherbe akarsz esni, javaslom a babatervezok.otthona.net -et. nézz hőt, méhnyaknyákot, méhszáj magasságot hogy tudd, mikor van peteérésed és akkor hajrá! sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!