Mi a tapasztalatotok a BÉRES GRAVIDÁROL?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:31
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egyénfüggő! Például én 1 hétig szedtem, de sürgősen abba kellett hagynom, mert hihetetlenül rosszul voltam tőle. Hányingerem volt, és rettenetesen szédültem, volt amikor úgy éreztem, hogy el fogok ájulni. Amint abbahagytam a szedését elmúlt minden bajom. Mindenkinek más a szervezete, és máshogy reagál rá. Nekem nem jött be.
2/7 anonim válasza:
Szia,én a terhességem elejétől ezt szedem,semmi bajom nincs tőle. Igaza van az előttem levőnek,abszolút egyénfüggő. Próbáld ki,és megtudod be válik e neked.
3/7 anonim válasza:
Szia!Én elevittel kezdtem de nekem az nem vált be!Székrekedést csinált és rengeteget ettem így jópár kiló fel ugrott!Át váltottam gravidára,már három hónapja és semmi panaszom!Ez olyan mint a puding!Ki kell próbálni!Sok szerencsét!!!
4/7 anonim válasza:
Én Elevittel kezdtem, aztán megpróbáltam átváltani Gravidára, mert abban jód is van. Sugárban hánytam tőle, úgyhogy visszaváltottam Elevitre. Azóta megint minden rendben.
Szerintem is egyénfüggő a dolog.
5/7 anonim válasza:
Nekem bevált a gravida, semmi gondom nem volt.
6/7 anonim válasza:
Nekem is bevált, két terhesség alatt is.
Ha éhgyomorra szedem, én is rosszul vagyok tőle, enni kell valamit, mielőtt beveszed.
Nekem nem okozott székrekedést,nagy étvágyat sem csinált és óriásbébim sem lett tőle. A fiam 3300 gr-mal született, most a másodikat egyelőre még kisebbre becsülik.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat:)) amugy már 2 hete szedem és nincs különös mellékhatásaim minden rendben.
kellemes ünnepeket:)
2009. dec. 23. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!