Tudom amit szeretnék az nem szép dolog, és nem is jó, stb. Nem kell leírni. Meg, hogy így nem jó a gyereknek, meg úgy, tudom. Inkább az érdekel, hogy valaki érzett-e már így mint én, és mi lett a vége a dolognak?
En megertelek,és ha a férjed is szeretne akkor szülnek is harmadik babat.De! csak akkor,ha a kölcsönös szeretet,tisztelet megvan köztetek,csak esetleg nem lángol ugy a kapcsolatot ok mint régen.
Ha viszont nincs ilyen érzelmi kapocs köztetek "csak elviselitek" egymást akkor azt hiszem nem kéne ebbe meg egy babat beleszulni!
Valószínűnek tartom ahogy többen is írtak,hogy hosszú tavon csak meg romlik ez a viszony..es akkor mi lenne azzal a pici babával illetve a testvéreivel.
Szerintem ne csináld.
Ez senkinek nem jó. Most rövid távon azt gondolod, hogy igen, pedig nem.
A gyerekek nem hülyék, megérzik, ha valami gond van a szüleik házasságával, szerintem a Tieitek is érzik, sejtik.
Az, hogy nem szereted a férjedet, és ő sem téged, arra garancia, hogy előbb-utóbb valamelyikőtök ki fog lépni a kapcsolatból, mert jön egy harmadik fél.
Az még egy dolog, hogy anyagilag egyedül maradsz a két gyerekkel, de nekik ezt majd érzelmileg is fel kell dolgozniuk, csonka család, stb.
A másik, amit valaki előttem leírt már: hogyan lehet így tenni, mert akkor ez csak egy mechanikai aktus lenne, gyerekcsinálás céljából, nem szeretkezés.....
Sajnálom, hogy ez van veletek, gondold át, de ebbe a kapcsolatba még egy gyermeket.... a két meglévőnek is elég nehéz lesz....
Ahol a felek már nem szeretik egymást férjként és feleségként, ott egy idő után fel fog bukkanni egy külsős harmadik. Nem kell egymást lángoló szerelemmel szeretni az évek múlásával, de mégis marad szeretet a felek között, ahol lehet gyermekeket egészséges módon nevelni.
De te azt mondod, kiszerettél belőle, ő még valamennyire szeret téged. Simán elhiszem, hogy nemsokára megakad a szemed valakin. És akkor hogyan tovább? Eljátsszátok a rendben lévő kapcsolatot a gyerekek miatt, és te lopva próbálsz időt szakítani az új szerelemre?
A kerdesedre valaszolva, en nem ereztem igy, de a szuleink es a nagyszuleink korosztalyabol szerintem nagyon sokan ereztek igy. Az eddigi valaszoloktol azt szeretbem kerdezni, hogy mibol gondoljak, hogy a szulok rossz peldat mitatnak? Lehetseges, hogy tisztelik egymast es szep apa-anya peldat mutatnak a gyerekeknek.
Szerintem nem vagy onzo, ha a ferjed is akarja, en biztos nem hagynam ki a helyedben. Olyan nehez jo apat talalni. Hatha kesobb te is visszaszeretsz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!