Miért annyira "eretnek" dolog egy gyerek szülése/szoptatása után szép cicikre vágyni?
Nalunk is ez a helyzet. Ket gyermekunk van, a 3-at kb tiz ev mulva szeretnenk bevallalni. Azon kivul, hogy a sok ejszakazastol oregebbnek nezek ki 10 evvel minden ok rajtam, alakom, sulyom a regi. Viszont a cicim borzalmas lett. Amugy sem volt nagy (75B), de most mar csak bor van, az egesz mirigyallomany elsorvadt. Tenyleg csuf, nagyon zavar, magam is utalom nezni, a hideg raz, ha a ferjem hozzaer, egyszeruen izgatni sem tud ott (regen ezzel nem volt gond) mert az agyam egybol leblokkol es takarnam magam. Ot meg ez zavarja nagyon. 27 eves vagyok. egy honapon at valogattam bikinit, mire talaltam olyat, amiben nem latszanak feltunoen az aszalt szilvaim.
Szeretnem visszanyerni az onbizalmamat ezen a teren is es szeretnem, ha szex teren is visszakapnank a regi szabadsagunkat.
Lekakilom, hogy ki hoborog es ki nem. Tuti lesz mellmutet 2 even belul es 3 gyerek is kesobb. Az mar az en gondom legyen, hogy utana lehet, hogy ismet korrekciozni kell.
nem nagy cicikre gondolok, csak normális B-s re mondjuk!
a második válaszoló nagyon rátapintott a dolgokra, rettentően zavaró tud lenni ha az embernek a melle két fonnyadt zacskó, ezt csak az tudja tetőzni, h két nem egyforma fonnyadvány......fürdőruha vásárlás meg egyenesen lehetetlen.....
én is feltettem már kérdést és néztem fórumokat is és nagyon ellenségesek az emberek.....fogadd el magad, ha valaki szeret így is szeret, tornázz.....várd meg a következő gyereket, ill. ha ennyi pénzed van, h kidobd....!
Nem tudom értelmezni ezt a hozzáállást egyes emberek részéről, nincs lapátolni való pénzem, de mindenkinek más a fontos és annyira durva h pont a nők "ítélkeznek"
....sosem voltak bomba cicijeim, de elfogadtam, h ezt kaptam és próbáltam velük "gazdálkodni".....egy gyerek után viszont nagyon rossz a helyzet, másfél évet szoptattam, amire büszke vagyok, sőt sok csecsemő kapott a feles tejemből..... de néha nézve a melleimet úgy gondolom, h nem ezt "érdemeltem"
Nekem is csunya:(
ráadásul csikosak nagyon,igy nem merem megcsináltatni,mert a csikokat nem lehet eltüntetni.
Pedig a köv. baba után szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!