Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért annyira "eretnek" dolog...

Miért annyira "eretnek" dolog egy gyerek szülése/szoptatása után szép cicikre vágyni?

Figyelt kérdés
Olvasgattam a kommenteket, h mennyire lebeszélik, elitélik azokat a nőket, akik ugyan szeretnének még gyereket (benne van a pakliban 5-10 év múlva), de meg akarják műttetni a cicijüket. Nem azt mondom, hogyha kicsit lóg vagy megfonnyad, akkor már rögtön rohanni kell a sebészhez, de mi van ha valaki teljesen elveszíti az önbizalmát, akkora deformáció áll be amivel már boldogtalan? Hosszú éveken át kell várni arra, h megműtesse egy nő, addig ne öltözködjön eseteleg nőiesen?
2010. szept. 9. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A masodik valaszolo vagyok. Jusson eszedbe az, hogy a noknek a leggyakoribb fegyvere a tamadas. Es altalaban azokba szeretnek belekotni, akik ugyanabban a legkorben vannak, ugyanazt csinaljak, amit ok, tehat ugyanolyanok is lehetnenek, mint ok, de megis masak. Es nem rosszabbak, hanem jobbak, ugymond ellenfelek.

Most te anya vagy, ok is anyak, nekik lehet, hogy a melluk csak egy a tiz dolog kozul, amivel nincsenek megelegedve a testukon. De mivel neked ez a problemad, igy ebbe kotnek bele. Ha mondjuk neked is akkora maradt volna a hasad szules utan, neked is lenott, zsiros hajad lenne, vagy melegitoben jarnal egesz nap, es nem lenne benned az, hogy valtozni szeretnel, akkor elfogadnanak, befogadnanak.

Igy meg tamadnak es azzal tamadnak, hogy leszolnak.

Az elet egyeb teruleten is megfigyelheto. Munkahelyen is neheztelve fogadjak a fiatal kolleginakat, akinek szep a haja, szep a korme es kiderul, hogy meg esze is van es kedves is. Ez rendkivul bosszanto szokott lenni.

Szoval ne foglalkozz vele, mert valamiert ugyis beled tudnak kotni, ha akarnak.

2010. szept. 9. 20:37
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok kedves, bíztató választ, valahogy most jólesik h nem keveredett ide valaki aki megmondja a "frankót"....

teljesen egyetértek az "offolós" válaszolóval és nem is annyira más téma, én is úgy gondolom, h az ember anyaként is törekedjen a szülés előtti állapotra, annál is inkább érzem magam rosszul, mert én két héttel a szülés után már a "régi voltam", akkor még melleim is voltak. És amit szintén említettetek az sem elhanyagolható.... az intimítás, hogy is lehetne az ember felszabadult a férje előtt, ha sírhatnékja van a tükörképétől!

2010. szept. 9. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretném megcsináltatni,mert utálom őket,két üres zacsi:((

de most ugy vagyok hogy 2-3 éven belül lehet hogy teso lenne,és azt meg kivárom már.Nem akarok nagyokat,csak hogy az a 2 zacsi ne legyen üres,mondjuk max a C-s méret(75ös amugy de a b-s melltartó is üresnek tünik már sajna)

2013. márc. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!